01-04-2017 sc ’t zand J019-5 – essche boys J019-1 (2-3)

J019-5 verliest in de laatste 5 minuten 2-3.
sc ’t zand J019-5  – essche boys J019-1
Vandaag de wedstrijd tegen Essche boys. zij hadden nog niet verloren deze competitie 1 x winst en 3 x gelijk.
Dus een gevaarlijke tegenstander.
De 1ste helft.
Een gevaarlijke tegenstander bleek dit team te zijn. Een van de betere teams deze competite. Ze waren zeker het 1ste halfuur de betere ploeg. Wij liepen achter de feiten aan het 1ste kwartier en
het was aan onze grensrechter te danken dat we niet op achterstand kwamen. Een doelpunt werd terecht afgekeurd wegens buitenspel die door onze grensrechter keurig werd opgemerkt.
We kregen op dat moment weinig kansen op een paar speldeprikjes na. Het werd een gepuzzel om hun snelle spitsen te ontregelen. De tegenstander was mijns inziens een team dat al jaren
bij elkaar speelt en dit was op het veld goed te zien.
Toch kwamen wij voor de verandering eens op voorsprong. Net zoals vanouds. Stijn nam de corner en legde hem net zoals een aantal jaren geleden op het hoofd van kai die hem binnen knikte 1-0.
Tegen de verhouding maar ja boeiend….
We kregen nog een kans om de voorsprong te vergroten via een vrije trap van stijn maar de keeper wist in 2de instantie de bal te pakken.
Toch hielden we het niet vol om de nul te houden. met rust was het 1-1.
Ruststand 1-1.
de 2de helft.
Wij werden sterker en er ontstond zich een boeiend schouwspel. 2 ploegen gingen vol voor de winst.  Mooie pot om naar te kijken allen het weer werkte de 2de helft niet mee.
Het ging steeds harder regenen en dat ging ten koste van het spel. Essche boys kwam op voorsprong en dat was een van de spaarzame kansen van hun in de 2de helft tot dan toe.
Maar ook deze keer waren onze jongens niet uit het veld te slaan. Kregen een mooie kans vlak voor hun doel na een terugspeelbal maar deze ging net naast helaas.
Toch kwamen we weer gelijk na een doelpunt van Joep 2-2.
Ik had gehoopt dat we konden eindiogen met een gelijkspelletje, dat was ook verdiend voor beide geweest maar deze wedstrijd kreeg toch een winnaar..
Essche Boys scoorde vlak voor tijd de 2-3 zodat we met lege handen achter bleven
eindstand 2-3.