03-09-2016 Bladella MO15-1 – Sc ’t Zand MO15-2 (1-3)(B)

Het was eindelijk zover na een lange zomer stop , de eerste wedstrijd van het seizoen en deze was voor de beker.
In de voorgaande weken hadden we maar kunnen trainen op halve kracht omdat er nog speelsters op vakantie waren maar op de wedstrijd dag vertrokken we toch met 13 speelsters omdat we 4 meiden uit de MO15-1 hadden geleend .

Bij Bladella aan gekomen en ons aangemeld te hebben mochten gaan spelen op het hoofd veld maar zo als altijd eerst een goede warming up tot de man in het zwart (die erg goed de wedstrijd aan voelde) het signaal gaf voor het begin van de wedstrijd.

Gelijk vanaf de eerste minuut was het Sc T’Zand die de wedstrijd maakte en we dan ook alleen maar op de helft van de tegenstander speelde voor de rust , en we na goed samen spelen Monica haar poging met het shot op doel tegen de paal zag terug komen het veld in maar Veerle die goed in kwam lopen van af de linker zijde de bal in het net liet verdwijnen in de 24ste minuut en de 0-1 een feit was.
De meiden kregen er zin in en dat gaf als resultaat dat Monica na een solo de 0-2 liet noteren in de 29ste minuut door de scheidsrechter die ook een paar minuten later de wel verdiende rust aan gaf.

In de tweede helft was het Bladella die goed van start ging en zij in de 38ste minuut de 1-2 liet noteren maar daar hebben we niet lang over getreurd want een minuut later was het Jayli die met haar wel bekende solo van af het midden veld naar voren ging en de 1-3 liet noteren.
De rest van de wedstrijd was het nog wel aan onze meiden die de wedstrijd maakte maar niet meer tot scoren kwamen en we eindelijk na het eind signaal de eerste 3 punten van het seizoen mee naar Tilburg konden nemen.

Als staf zijn we super trots wat de meiden hebben laten zien , in de korte tijd dat ze bij elkaar zijn en hebben dan ook alle vertrouwen er in dat ze dit door zetten.