03-10-2015 Sc ’t Zand B5 – VOAB B4 (3-4)

B5 VERDIENT MEER MAAR BLIJFT MET LEGE HANDEN ACHTER

Sc ´t Zand B5 – VOAB B4 3-4,

Om half 4 was iedereen vandaag in de kantine van sc ´t zand voor de wedstrijd en de teamfoto´s van ons nieuwe team en outfit.
Onze nieuwe sponsors hebben ons team voorzien van een keurig nieuw outfit.

M VISSER ONDERHOUD – SHIRTS EN TRAININGSPAKKEN
GLAUDEMANS FISHING – VOETBALBROEKEN
INSTALLATIEBEDRIJF REESHOF EN BANDENLAND WAALWIJK – VOETBALTASSEN

VIA DEZE WEG NOGMAALS BEDANKT NAMENS DE JONGENS.

de wedstrijd dan

Om 16,45 uur de aftrap. Voab een team met 4 1ste jaars spelers en de rest 2de jaars was in de 1ste helft een tegenstander gelijkwaardig aan ons,
voetballend hadden wij het beste van het spel maar aan kansen was het gelijkwaardig.
Door een verdedigings fout kwam voab echter op 0-1, Jammer want we waren op dat moment het betere team.
de B5 had een veldoverwicht en voab kon er weinig tegen doen. Na een uitbraak via mareno kwam hij in het strafschopgebied, waar hij onregelmentair
onderuit werd gehaald met als gevolg een strafschop volkomen terecht.
Daverron benut deze buitenkansjes altijd en volkomen terecht was het 1-1,
Dit was ook de ruststand.

de 2de helft

De B5 wilde doordrukken en voab kwam met vlagen tegen de muur te staan. Maar hun keeper stond veelal in de weg.
Na een scrimmage in hun doelgebied kreeg kevin zijn voet ertussen en kwamen we terecht op voorsprong 2-1,
Toen kwam eigenlijk onze slechte 10 minuten. Het liep even niet en er werd steeds balverlies geleden op belangrijke plekken in het veld.
Voab maakte hier dankbaar gebruik van en scoorde 2x.
Met nog 25 minuten op de klok keken we dus weer tegen een achterstand aan 2-3,
Deze voorsprong was echter van korte duur want kai wist met een magistrale trap de 3-3 in de touwen te deponeren.
Op dat moment hadden we eigenlijk de wedstrijd moeten beslissen ware het niet dat toen dat de scheids enkele discutabele beslissingen nam die flink in ons nadeel uitpakte.
In eerste instantie kregen we een vrije trap tegen terecht overigens maar bij deze overtreding kreeg stijn daarna een vol gestrekt been op zijn bovenbeen waar de scheids zei,
ik had al gefloten voor de vorige overtreding, waar een dikke kaart op zijn plek was.
Met nog een paar minuten op de klok liep het eigenlijk af op een gelijkspel.
Toch ging wederom de scheids in de fout. Bas onze keeper ging voor de bal maar werd vol geraakt op zijn enkel door de instormende speler van Voab.
Niks aan de hand zei de scheids terwijl de keeper geblesseerd op de grond lag hieruit scoorde voab. de 3-4,