03-12-2016 Sc ’t Zand J019-5 – Gilze J019-3 (2-0)

SC ´T ZAND J019-5 BEHOUDT  ZIJN ONGESLAGEN STATUS EN WINT MET 2-0,
Vandaag de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie.
Het ging eigenlijk nergens meer om want we waren vorige week al kampioen geworden maar vandaag moest de
slagroom nog op de taart. Zou knap zijn om tegen 11 verschillende tegenstanders 11 overwinningen te behalen.
Ondergetekende heeft al vele kampioenschappen behaald maar bij mijn weten nog nooit 11 overwinningen in 11 duels.
En zo dachten de jongens er gelukkig ook over.
De wedstrijd stond vandaag onder leiding van Henk van Boxtel.
Henk bedankt wederom en de volgende keer denk ik aan je flesje water in de rust.
De wedstrijd dan.
Het werd niet onze beste wedstrijd. We begonnen slap aan dit verplicht nummertje. De spanning om te willen winnen zat er wel in.
Onder toeziend oog van heel veel supporters en onze kledingsponsor  (dank jullie wel allemaal) ontstond zich een niet al te beste wedstrijd.
Wij wilden wel maar hadden lood in onze schoenen en gilze had eigenlijk maar 1 of 2 spelers die echt gevaarlijk waren maar faalden door slap afwerken
of doordat ali ons in de wedstrijd hield.
De ruststand was 2-0 voor ons door doelpunten van gijs (1-0) en milo (2-0),
De 2de helft waren we stukken beter als gilze maar de wedstrijd werd harder en de scheids heeft zelft 3 gele kaarten moeten trekken en dat had ik dit ook nog niet meegemaakt in 1 wedstrijd maar het zegt
iets over de hardheid en felheid van de tegenstander.
De eindstand was dan ook een 2-0 verdiende overwinning voor de jongens van het zand.
11 wedstrijden 33 punten was een feit.
KNAPPE PRESTATIE MANNEN.
via deze weg wil de ouders van Milo bedanken voor het kadootje wat elke spelers mocht ontvangen .
Howard en engelien Gorka bedankt voor het regelen van de mooie bekers.
Rian en Michel Vissers van M VISSERS ONDERHOUD bedankt voor de sponsoringen van het tenue en trainingspakken,
aantal tegendoelpunten 2de helft   12.
doelpuntrijkste wedstrijd  were di J019-2  – sc ´t zand J019-5   uitslag 4-14.
spannendste wedstrijd bavel J019-3 – sc ´t zand J019-5  4-5.  (10 sec voor tijd werd de winnende door gijs gemaakt).
Beste wedstrijd  sc ´t zand J019-5  – sv reeshof J019-2   3-0.
gele kaarten  1 (invalkeeper roel) wel een onterechte vond ik.