05-03-2016 Voab B4 – Sc t Zand B5 (5-2)

TWEE GEZICHTEN WEDSTRIJD NEKT DE B5 5-2.
Vandaag moesten we aantreden tegen voab b4. Een gelijkwaardige tegenstander in mijn optiek.
De eerste wedstrijd bij ons thuis hadden we nipt verloren en na de goede wedstrijd tegen gudok was ik hoopvol
voor wederom een mooie uitslag vandaag.
Uit de ziekenboeg hadden we ook weer goed nieuws. iedereen op tom na was weer zo goed als fit.
de wedstrijd.
We begonnen niet scherp aan deze wedstrijd. We hadden onze handen vol aan hun snelle buitenspeler. en kwamen regelmatig in de problemen achterin.
We kregen zeker de eerste 15 minuten geen vat erop. Er werd niet goed gedekt en waren vaak te laat.
Dat we na 20 minuten dan ook met 2-0 achter stonden was dan ook te verwachten. Zelf hadden we slechts 1 of 2 kleine kansjes meer niet.
Na een 25 minuten en de eerste wissels gedaan waren kregen we meer grip en toonden meer durf om te gaan voetballen.
Kansen bleven dan ook niet uit en na goede aanval kwam de bal bij Rick die de bal panklaar legde voor Kevin en die joeg de bal in de touwen 2-1.
1 minuut later was het 2-2 door een prachtig afstandschot van daverron vanaf een meter of 30.
ruststand 2-2.
De 2de helft.
Dat was er een van een andere orde. Er werd eigenlijk geen duel meer gewonnen. Niks lukte en er ging  weinig tot niks meer goed.
De jongens gingen op elkaar mopperen en dan krijg je een vervelende 2de helft.
Ik zeg het niet vaak tegen de jongens maar na de wedstrijd heb ik gezegd dat ze zich moesten schamen, zo dat ze weggespeeld werden.
We verloren uiteindelijk met 5-2 na een echte B5 onwaardige 2de helft.
Jongens, volgende week gaan we weer strijden voor de 3 punten tegen zigo. Ben scherp en vecht voor en met elkaar voor een goed resultaat.
We kunnen goed voetballen dat hebben we meerdere malen laten zien. Doe wat voor een ander dan halen we volgende week weer de 3 punten.
Ook voor de ouders. Steun onze jongens en blijf ze postitief aanmoedingen, dan komen ze deze dip weer te boven.