10-09-2016 OVV´67 J019-1 – SC ´T ZAND J019-5 6-3(B)

DE J019-5 KAN DE OOSTEINDSE MUUR NIET SLOPEN EN VERLIEST MET 6-3.
OVV´67 J019-1 – SC ´T ZAND J019-5  6-3,
Vandaag de 2de bekerwedstrijd in onze poule. een uitwedstrijd naar Oosteind,
Daar aangekomen was het echt bloedheet. Een veld in de volle zon met hoog gras en ongelijk.
Maar ik moet zeggen verder lag het er netjes bij. Na een goede warming up waren we klaar voor deze wedstrijd tegen
de 3de klasser ovv´67.
de 1ste helft.
Na 3 minuten stonden we al met 2-0 achter. 2 uitvallen va ovv´67 en 2 x een doelpunt, Dat mag niet gebeuren.
Maar goed . proberen er iets van te maken. Na een minuut of 15 gespeeld te hebben voetbalden wij meer op hun helft als hun bij ons en we creeerden kansen.
Ovv´67 werd teruggedrongen en parkeerden 9 spelers rondom hun strafschopgebied. We werden sterker en sterker en ovv´67 kwam er sporadisch nog maar uit.
Overigens dan wel gevaarlijk via hun snelle spitsen. Vlak voor rust kregen we toch nog een domper te verwerken. het werd 3-0 ondanks dat de kansen voor ons waren.
ruststand 3-0,
De 2de helft
We gingen verder met waar we gebleven waren. Ovv´67 werd steeds verder teruggedrongen en gingen nu ook fysiek steeds harder spelen.
De scheids liet steeds meer toe en ovv´67 schuwde niks om ons tegen te houden. De dikverdiende 3-1 door milo werd dan ook uitbundig toegejuichd.
Het werd weer een wedstrijd en we geloofden er weer in.
Nog meer aanvallende impulsen van onze kant, maar hij wilde er gewoon niet in. En ja als je aan  de ene kant hem er niet in krijgt dan scoort altijd de ander.
Ovv liep uit naar 5-1 door 2x alleen voor de keeper het koelbloedig af te maken. Dat was echt een domper. Veel en veel beter zijn maar geen doelpunten.
Hun 4 x alleen voor de keeper en 4 doelpunten.
Toch bleven we vechten voor een beter resultaat. Een spaarzame keer dat de scheids in ons voordeel floot. We kregen een penalty. (we hadden er volgens mij 3 moeten hebben),
Maar nu was het 5-1 en de scheids dacht vooruit maar een keertje dan.
Lars benutte deze en het werd 5-2,
We gingen weer op jacht naar meer. de 5-3 werd gemaakt door Milo wederom.
Meer loon naar werken kregen we niet. het slotakkoord was voor ovv´67 die in de slotfase nog 6-3 maakte.
Uitslag 6-3,
Een goede wedstrijd gespeeld, Ovv´67 had hun tractors geparkeerd in het strafschopgebied. We kwamen er niet door.