10-10-2015 Sc ’t Zand D10M – Olympia ’60 D4 (3-2)

Na een week van goed en zwaar trainen om de meiden weer op scherp te zetten , na het verlies van de vorige wedstrijd was het weer zover, match day.
Dit maal was het tegen Olympia’60 D4 de scheidsrechter gaf om 11.15 het begin signaal en we gingen van start .

En ja hoor de meiden begonnen weer nerveus en liepen weer achter de tegenstander aan en daar maakte Olympia dankbaar gebruik van en was het al gauw 0-2
De trainer zag het gebeuren en deed enkele wijzigingen in het veld waar door het beter ging en Sterre weer met een geweldige solo actie de 1-2 liet noteren voor de rust.
In de rust deed de trainer maar weer eens zijn geheime peptalk en nog enkele wijzigingen en de tweede helft ging van start.
Wat er toen weer gebeurde was als van ouds dat de tweede helft wij weer beter waren het leek er zelfs op dat de meiden bloed roken en gingen dan ook vol in de aanval.

Met als resultaat dat de ene combinatie na de andere lukte en iedereen zijn opdracht vervulde , en daar kwam dan ook na een kwartier spelen de 2-2 uit mooi gescoord door Rosalie.
Maar ze waren nog niet klaar en 5 minuten voor het eind ging Rosalie weer op ontdekking die na een geweldige solo actie en op snelheid de bal in de verre hoek schoot en de stand op 3-2 zetten tevens ook de eind stand.

De teleurstelling was groot bij Olympia omdat ze weer geen wedstrijd hebben gewonnen en liepen dan ook met gebogen hoofdjes van het veld.
Na de wedstrijd gaf de trainer aan dat hij het super goed vond van de meiden dat ze een 0-2 achterstand omgezet hebben naar een 3-2 winst.

Door de winst en een gelijk spel van tegen standers in de poule hebben we de tweede plaats weer in handen (top meiden)
Na het verkiezen van de woman of the match, wat deze keer Rosalie is geworden was het douchen en naar huis.
Nu rest ons volgende week de koploper en zal er komende week zeer wedstrijd gericht getraind worden en kijken of we ook deze gaan winnen.