12-09-2015 Gudok B4 – Sc ’t Zand B5 (4-5)

DE EERSTE ZEGE IN DE B KLASSE IS BINNEN
GUDOK B4 – SC ´T ZAND B5  4-5,
een woord vooraf
Twee weken geleden vonden ze het bij gudok nodig om de B2 om te zetten naar de B4 en de B4 werd B3 en de B3 werd de B2.
Waarom weet ik niet maar raar is het wel. Een team volledig met 2de jaars spelers kregen we nu als tegenstander.
Ik heb ze vorige week uitvoerig bekeken tegen onze B6 en was niet bepaald onder de indruk van hun speelstijl.
Alle ballen vooruit en fysiek de tegenstander het zo moeilijk mogelijk maken, maar voetballend was ik niet kapot van hun.
Zo heb ik een tactiek uitgestippeld en die overlegd met onze staf over hoe dit team te bespelen.
Op een zeer christelijke tijd van 17,45 uur zou er afgetrapt moeten worden maar zelfs dat werd niet gehaald,
Het werd nog zelfs 18,10 uur voordat de eerste bal ging rollen.
DE DERBY VAN DE REESHOF,
De eerste helft.
Na amper 2 minuten gespeeld te hebben was het al 1-1, Eigenlijk vanaf de aftrap scoorde gudok 1-0,
Zo dat was even een tegenvaller. Maar toen de B5 het spel weer hervatte was het al 1-1 door Bob.
Dat was rap rechtgezet zeg. En gudok schrok hiervan. Onze jongens gingen door en zette gudok onder druk.
We gingen voetballen en werden sterker en sterker, Het werd een wedstrijd waarbij je je vingers bij af kon likken.
Bram zette met zijn  linkerpootje ons op 1-2. Mooi onthoudbaar in de rechterhoek.
Gevolgd door een sublieme trap van Daverron die de 1-3 op het scorebord zette.
Gudok had op dat moment niks in te brengen. We werden sterker en sterker.
De 2-3 kwam eigenlijk uit de lucht vallen. door onoplettendheid achterin scoorde ze tegen.
Daarna na een duwtje door Roy kreeg gudok een penalty. Maar onze grensrechter had vantevoren al gevlagd dat de bal
over de achterlijn was geweest en dit werd door de scheidsrechter keurig overgenomen.
Dus er werd geen penalty gegeven. Toch kwam gudok op gelijke hoogte doordat de bal niet goed genoeg werd weggewerkt 3-3,
Vlak voor rust wist mareno er toch nog 3-4 van te maken doordat hun keeper er niet tijdig bij was maar ons mareno wel.
Dit was ook de ruststand
rust 3-4,
De tweede helft
Gudok werd fysieker en ging regelmatig naar mijn mening over het randje. Wij gingen meedoen met hun spelletje en dit kwam ons spel niet ten goede,
Wij moeten het van het voetbal hebben. Gudok was irritant bezig, en wij hadden moeite om in ons spel te komen.
Dit resulteerde dan ook in de 4-4, Balen maar ja, fysiek en hard en soms gemeen spel is niet ons spelletje,
Het werd harder en harder, en dan vooral van gudok kant, stijn werd met een volle voet vanachter op zijn kuit / achillespees geraakt en kon niet verder.
Even later ging Ivo alleen op de keeper af, hij was eerder bij de bal en de keeper ging met een sliding met hoog been tegen ivo. Ook dit mocht gewoon maar ivo kon ook niet verder.
Niet normaal maar wat doe je eraan.
We kregen 5 minuten voor tijd nog een vrije trap op de middellijn. Youri nam deze en schoot vanaf de middellijn op goal. De keeper kon de bal niet goed verwerken en ging over de achterlijn
Dit was de verdiende 4-5,
De laatste minuten zette gudok nog aan maar de overwinning was voor ons
IK WIL DE JONGENS EEN DIK COMPLIMENT GEVEN VOOR DE STRIJD, VEERKRACHT, PASSIE EN TEAMSPIRIT VAN VANDAAG.
SUPER MANNEN.
Ik doe het niet vaak maar toch wil ik ook de scheidsrechter van gudok een DIKKE PLUIM geven, sportief gefloten dat mag ook wel eens gezegd worden.
MITCH je hebt wederom geweldig staan te vlaggen. BEDANKT.