12-09-2015 Gudok D3 – Sc ’t Zand D3G (6-0)

We gingen naar Gudok om de wedstrijd te spelen. We waren om kwart over een bij Gudok en moesten om kwart over twee voetballen. We gingen eerst ons omkleden en daarna de wedstrijd voorbespreken. We gingen daarna naar het veld om in te schieten. Toen gingen we handjes geven en ons op te posities op te stellen. De scheidsrechter floot en de wedstrijd begon. We kregen snel in de wedstrijd de 1-0 tegen. Een kwartier later kregen wij de 2-0 tegen en snel daarna de 3-0. Dit was de tussenstand bij de 1e helft. Naarmate de wedstrijd vorderde gingen we steeds beter voetballen. Heel vroeg in de tweede helft kregen we de 4-0 tegen en kort daarna kregen we de 5-0 tegen. Op het einde van de wedstrijd viel nog de 6-0. Bas mocht niet meedoen omdat hij zijn spelerspas nog niet had, dat was erg jammer. Finn had erg goed gekeept hij hield er erg veel ballen uit. We hadden ook een penalty moeten hebben maar die kregen wij niet, het was een harde tackle op Cinan maar niet op de bal. We hadden erg weinig kansen gecreëerd en we kwamen erg weinig ver op de helft van de tegenstander. We kregen erg veel kansen tegen. We hebben allemaal goed ons best gedaan maar wel een beetje schrik voor de tegenstander.