12-12-2015 GSBW B2 – Sc ’t Zand B5 (5-1)

SC ´T ZAND B5 VERLIEST ZEER GEFLATTEERD VAN GSBW B2.

Vandaag stond de laatste competitiewedstrijd op het programma van de najaarscompetitie.
We moesten naar goirle om daar tegen de B2 van GSBW te spelen.
Hun B2 was een volledig 2de jaars team en wij een kompleet 1ste jaars team.
Ook waren we vandaag zeer gehavend. Bijna onze volledige verdediging was er niet.
We misten vandaag kai – youri – mick en mareno. Ook kevin was verre van fit.
Na veel 5en en 6en was de B3 bereid om ons 3 spelers te lenen om toch een team op te kunnen stellen.

PIETER BEDANKT VOOR HET BESCHIKBAAR STELLEN VAN DE 3 SPELERS

JURRE – IVO EN THOMAS BEDANKT VOOR HET MEE WILLEN SPELEN.

de 1 ste helft.

Met een geimproviseerde opstelling begonnen we aan deze wedstrijd. De B5 wilde hun huid duur verkopen en we waren zelfs het betere team. zeker de 1ste helft
Er werd brutaal gespeeld; vaak werd de combinatie gezocht en verdedigend zat het ondanks alles goed in elkaar.
Roy, Bob, Sjoerd en Tom speelden een puike wedstrijd en Bas hield zijn doel schoon. Voorin werd snel gestoord en op het middenveld werd geprobeerd om veel afwisseling
te brengen in het spel. We waren gewoon beter als Gsbw maar doelpunten kwamen er niet in de 1ste helft alleen maar complimenten.

ruststand 0-0,

In de rust kregen we de volgende tegenvaller te verwerken. Ook Bob kon eigenlijk niet meer verder, toch begon hij aan de 2de helft.

De 2de helft

Meteen na de aftrap stond het 1-0 voor Gsbw. Bob bleek toch te geblesserd te zijn en kon de bal niet wegwerken en binnen 1 minuut was het gebeurd.
Kort na de achterstand scoorde GSBW weer de 2-0, Bob kon niet meer verder en hebben we hem maar gewisseld. Balen maar ja.
Toch probeerde we te blijven voetballen en creeerden toch nog kansen. Thomas kreeg op de rand van de 16 een tik en we kregen een vrije trap op een mooie plek.
Stijn ging achter de bal staan en schoot verwoestend op de lat. De bal viel naar beneden. Ik had het idee dat hij over de lijn was maar de zeer goed leidende scheidsrechter zei dat
hij niet over de lijn was. Balen want dit had ons terug in de wedstrijd kunnen brengen. Kort daarna de volgende tegenvaller.Ook Kevin moest de strijd staken wegens problemen met zijn voet.
Er was wat geknakt op dat moment. De 3-0 en de 4-0 volgde snel achter elkaar, Verdedigend waren we niet meer bij machte om te druk weerstand te bieden.
Toch kregen we nog loon naar werken. Na een vrije trap kreeg Stijn de bal die deze panklaar bij Rick op zijn pantoffel legde en scoorde zo de 4-1,
Dat de 5-1 nog viel was omdat we er echt door heen zaten en het werd donker, dus slecht zicht op een moeilijk bespeelbaar veld.

eindstand 5-1,