12-12-2015 VV Rijen F9 – Sc ’t Zand F10 (6-1)

Tjonge tjonge wat was het weer vroeg deze ochtend. De wekker ging af om 07.15 voor de laatste wedstrijd van dit jaar! De competitie is gespeeld en Rijen is op de 2e plaats geëindigd. Dus een goede tegenstander waarbij we geconcentreerd zullen moeten spelen om daar van te kunnen winnen.

Het begin van de wedstrijd liep gesmeerd en we kwamen dan ook terecht op voorsprong door Quinten, 0-1. Geen vuiltje aan de lucht want we waren sterker dan de tegenstander. Rijen, fysiek een stukje sterker en de jongens waren allemaal groter, ging steeds meer strijd leveren waarbij de duels steeds meer verloren werden. De scheidsrechter liet onterecht doorspelen na een flinke schouderduw waarna plots 1-1 werd gescoord. Niets aan de hand zou je zeggen maar de scheidsrechter vond het nodig om Rijen nog verder te helpen en bestrafte Thierno onterecht met een vrije trap tegen, 6 meter voor de goal van Tijmen. Deze werd goed binnen geschoten maar deze goal betekenende de kanteling van de wedstrijd.

Ook de bemoedigende woorden in de rust waren niet voldoende om de wedstrijd weer onder controle te krijgen. Net als vaker dit seizoen werd het niveau van de 1e helft niet meer gehaald en werd de score opgeschroefd naar 6-1.

Ram pam Pa: Speler van de week: Elmedin (zo klein als ie is maakte hij vandaag bij een tegenstander die 2 koppen groter was een panna! J)

Dit eerste halve seizoen zijn we geëindigd op de 4e positie en hebben we genoten van de vooruitgang van het team. We hebben heerlijke wedstrijden gezien waar erg leuk gevoetbald werd. Waarschijnlijk zullen we de 2e helft van het seizoen andere tegenstanders krijgen welke meer gelijkwaardiger zullen zijn. Maar aan iedereen een compliment voor de geweldige inzet!

Geniet van de feestdagen en we starten weer op 18 januari met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen.

Verslaggever: Olaf Noot