15-10-2016 Sc ’t Zand MO15-2 – Raamsdonk MO15-1 (2-1)

Het begon deze keer al voor de wedstrijd dag , want de training van vrijdag ging gewoon super alle meiden waren op dreef en lieten het beste zien van zichzelf en dat gaf de trainers veel vertrouwen voor de zaterdag.

Op de wedstrijddag zelf waren we vroeger aanwezig omdat we nog een team foto moesten maken , en na de nodige make-up en haar styling werden de meiden vast gelegd op de gevoelige plaat , maar we gingen ook weer gauw verder tot de orde van de dag want de wedstrijd tegen Raamsdonk stond op het programma.
Raamsdonk was de hekkensluiter en wij staan er net boven dus om niet van plaats te wisselen zei de trainer dat ze moesten spelen zoals ze hadden getraind de dag ervoor en zo gingen we vol goede moed naar het veld.

Na het begin signaal van de scheidsrechter die een goede wedstrijd floot was het voor beide teams even aftasten, maar al gauw was het aan onze meiden die de wedstrijd bepaalde maar door een grensrechter van het uit team die bij iedere aanval van ‘t Zand een buitenspel zag werd het lastig spelen.
Toch was het Monica die de 1-0 liet noteren na een klein half uur spelen , maar de vreugde duurde niet lang want een minuut later was het Raamsdonk die scoorde 1-1 wat ook de rust stand was , maar in de tweede helft gingen we verder waar we gebleven waren en gingen de kansen over en weer maar door een keeper die de wedstrijd van haar leven keepte kreeg de uitploeg geen kans tot 10 minuten voor het eind dat Enza die ook een zeer goede wedstrijd speelde en met haar laatste krachten een geweldig schot de bal over de keeper van Raamsdonk in het doel liet verdwijnen en de 2-1 een feit was.

De vreugde van de meiden was groot want de winst was in zicht en ook de vele supporters hadden er vertrouwen in en niet te vergeten de staf , maar zoals iedereen weet kunnen de laatste minuten lang duren en ging de hartslag dan ook omhoog van de trainer maar die kwam tot rust toen de scheidsrechter het eindsignaal gaf en de welverdiende over winning een feit was .
Als staf zeggen wij , meiden ga zo door jullie hebben van het begin tot het eind volle inzet getoond en door het harde werken van jullie stuk voor stuk de overwinning verdiend maar ook zijn we gelijk twee plaatsen gestegen op de ranglijst top meiden.