17-09-2016 WSC MO13-2 – Sc ’t ZAND MO13-1 (0-2)

WSC MO13-2 – Sc ’t ZAND MO13-1    0-2

Op de 1e plaats wilde ik Onze Speelster Milou Kolen Heel veel beterschap wensen met het herstel van het kleine ongelukje dat ze heeft gehad afgelopen week

Vandaag moesten we afreizen naar het zonnige Waalwijk, altijd gezellig en een mooi complex.

Zoals gebruikelijk gingen Natasja en Ursula met de Damens mee naar de kleedkamer zodat ze rustig om konden kleden .
Na 10 min voegde daar de trainer en zijn assistenten bij om de wedstrijd te bespreken.
Een goede warming up en wat positiespel alvorens we beginnen was een pré.
Voor de tegenstander was dit hun 2e wedstrijd waar ze de 1e verloren hadden met ja je leest het goed 22-0 !!!! .

De wedstrijdleiding lag in handen van een vader die wilde fluiten ( de man deed het ook voor de 1e keer en floot een goede wedstrijd) . in de rust werd kreeg de scheids nog tips van Onze scheidsrechter coördinator Rob van Eijck welk de scheids in de 2e helft zichtbaar gebruik van maakt

De 1e helft was voor t zand  en bleven druk zetten  op de helft van WSC de verdediging had wat moeite met uitverdedigen  met name werd dit door het midden gedaan waardoor we steeds bal verlies hadden maar daar hadden beide teams last van.
Een paar goede kansen  aan zand zijde  maar helaas wilde de bal er niet in .
Daarin tegen had de tegenstander ook kansen maar ONZE Iris stond wederom een heeeeeerlijke wedstrijd te keepen, ( dit kwam ook door de goede coaching van onze Keepers trainer Justin van Eijck ) .

Helaas was er in de 1e helft niet veel te doen omdat het spel heen en weer ging het was net een ouderwetse flipperkast die steeds tegen een ander aan ketste .

RUST.

Na de rust was het wederom t zand dat het initiatief nam  dat kwam door de korte speech  in de rust van de trainers
Mike Rob en Frank.
toch vielen er veel gaten doordat onze speelsters niet bij hun eigen tegenstander bleef waardoor de tegenstander  er div malen gevaarlijk richting het doel van Iris ging maar ja daar staat ook wat in het doel
Niet vergeten Onze verdediging stond als een blok .
Een aanval van rechts  2 man voorbij en helaas lag de lat in de weg waardoor de bal er weer niet in ging weet echtet niet meer wie deze bal op de lat schoot 100000x excuus !!!

Nog 12 min op de klok onze Links half Dewi van Eijck dacht laat ik maar eens een keer schieten van 20 meter  wie weet   en ja hoor de bal vloog in de korte hoek 0-1 nog 11 min op de klok en de winst is binnen ,

Na een omzetting qua positie in het veld van de trainer  ( die geen ja knikker naast zich had maar iemand die zegt wat hij denk het beste is voor het team en spelers ) Lois van rechts naar de spits,   Xu van de spits naar de buitenkant en Cloe op links , nu moest het gebeuren

Lois van Dijk  is zeer snel  en het pakte al snel uit dat dat een juiste omzetting was  lois kreeg de bal rond de middencirkel en ging op avontuur 1, 2 ,3 4, vrouw voorbij en toen de 16 in  een mooie beweging en besloot toen om te schieten rechts van de keeper   0-2.
2 min voor tijd  kreeg lois de bal weer aangespeeld en wederom ging de Sneltrein van start echter schoot lois te vroeg  zodat de keeper de bal kon oprapen .

TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT  de scheids floot en we hadden de winst binnen !!!!!!!

Helaas in dit verslag kon ik niet elke naam vernoemen dan doen we het nu maar

Bo Verbiessen, Clhloe Gijselhart, Dewi van Eijck, Elavita Smits, Eva Natrop, Fatima Demirer, Iris van Spaandonk, Lois van Dijk, Sanne van Aspert, Senna Hendrickx, Thanh Mai Trinh, Zanne de Jong, Xu Bakbier

Wekelijks wordt er een WOMAN OF THE MATCH gekozen door zowel de begeleiding als de spelers

Waar er al 2 gekozen waren de vorige 2 wedstrijden

Uit bij BAVEL was het:  IRIS VAN SPAANDONK

Thuis tegen JEKA was het:  THANH MAI TRINH

Vandaag was het   LOIS VAN DIJK

Meiden kaaaaai hard gewerkt  was een lust om jullie te zien spelen.

Nog even een compliment voor de tegenstander ook daar zijn goede dingen gezien waar de trainer van WSC wat mee kan een Kaaaaaaaaaai leuk team  om tegen te spelen en dat zullen wij zeker ngo een keer gaan doen ..

Allemaal goed uitrusten de komende dagen woensdag en vrijdag weer training en dat zaterdag  weer een wedstrijd