19-09-2015 Gilze F5 – Sc ’t Zand F10 (14-5)

De tweede wedstrijd van het seizoen staat op het programma; uit bij VV Gilze F5.
Na de warming-up onder aanvoering van de aanvoerder van deze week, Sem, en de laatste tactische aanwijzingen ze we de tegenstanders in één lang lint gaan begroeten. Met een heerlijk zonnetje en het volste vertrouwen met de mooie overwinning van vorige week stonden we aan de aftrap.

Na het fluitsignaal om 10.15 uur trokken we me z’n allen ten strijde. Door goede aanvallen en snelle uitbraken van de tegenstander stonden we helaas na zo’n 6 minuten met 5-0 achter. Nu was het onze beurt . Er werd beter verdedigd en we kregen zelf ook kansen op een uitbraak. Roel rondde de eerste ontsnapping beheerst af; 5-1. Nu hadden we de smaak te pakken en gingen we door waarna Roel al snel zijn 2e doelpunt van de dag maakte (5-2). Om beurten werd de aanval aangevoerd door Elmedin, Quinten, Louigiano, Faris, Tim en Thierno. Na goed samenspel kwam de bal voor de voeten van Sem welke de bal behendig in het doel wist te schieten (5-3). Na al deze inspanning kwam het welkome rust signaal.

De tips die in de rust door de leiders waren gegeven bleken al snel vergeten te zijn en voor we het wisten stond de tegenstander weer oog-in-oog met onze keeper Tijmen. Na verwoede pogingen om de bal te stoppen liepen de doelpunten voor de tegenstander al snel op naar 11-3. Ondanks de goede inzet was deze tegenstander nog een maatje te groot. Roel scoorde nog de 11-4 en Tim bracht de score met een bijzonder mooie vrije trap terug naar 14-5. Maar helaas was dit ook gelijk de eindstand.

De speler van de week is Tijmen Jansen. Tijmen heeft super zijn best gedaan om de ballen te keren maar helaas lukte dit niet altijd.
Deze week gaan we weer lekker trainen om nog beter te worden.
Een compliment voor jullie inzet ondanks de snelle achterstand.

Volgende week zaterdag staat de thuis wedstrijd tegen Rijen F9 op het programma. Om 10.00 uur zal het fluitsignaal hier voor worden gegeven. Volgende week gaan we weer voor de winst! Tot dan!

Verslaggever: Olaf Noot