19-09-2015 Sc ’t Zand B5 – Jeka B5 (3-3)

SC ´T ZAND B5 – JEKA B5  3-3,

VERDIEND PUNT VOOR DE B5.

Vandaag de 2de wedstrijd in de competitie voor de B5. JEKA  uit breda was de tegenstander,
Voor de willem IIers onder ons altijd speciaal. Na de wedstrijd van vorige week tegen gudok werden we al gewaarschuwd voor de hardheid van dit team.
We gingen wederom van start in de 4-4-2 opstelling. Helaas moesten we vandaag Daverron missen.

de 1ste helft.

Bij Jeka bleken een paar gevaarlijke jongens in het team te zitten waar we rekening mee moesten houden. Maar de beginfase van de wedstrijd hadden we toch wel
de controle over de wedstrijd. Het liep al wel stroef bij ons maar hun konden toch ook niet overtuigen. Wel was de eerste kans voor jeka,
precies door de 2 spelers waarvoor ik gewaarschuwd had. Maar gedurende de eerste helft waren we beter alleen niet overtuigend.
Ivo scoorde de openingstreffer met een leep lobje over hun keeper 1-0. Dikverdiend op dat moment.
Na deze treffer kwamen we beter in ons spel, gingen ook wat beter combineren maar echt soepeltjes was het niet. Toen een bal dan ook weggewerkt werd door jeka,
en er niemand in de buurt was ging het mis. Mick raakte een bal verkeerd en werd op de huid gezeten door een speler van jeka. Toen mick de bal weg wilde werken werd hij van achter geraakt op zijn hiel.
Mick viel en nam de speler van Jeka mee. De scheids gaf een onterechte penalty aan Jeka. De scheids was een andere mening als wij en dus ging de bal op de stip.
Bas was er dicht bij maar hij ging erin 1-1,

Dit was ook de ruststand

de 2de helft.

De 2de helft was van ons kant zeker het 1ste halfuur niet best. Er lukte weinig en Jeka had dit door, Ze gingen wat feller spelen zeker een paar van hun en dit kwam ons spel niet ten goede.
Veel balverlies werd er geleden en jeka werd gevaarlijker. Dit resulteerde in 2 tegentreffers waardoor we na 15 minuten met 1-3 achterstonden. De eerste nederlaag sinds maanden stond voor de deur.
Maar wat hebben we toch een team he. Wederom werd de rug gerecht en er werd een schepje bovenop gedaan. Even de mouwen opstropen voor nog een goed resultaat.
Aanvallend werden we sterker en sterker en jeka kwam er mondjesmaat nog uit. 10 minuten voor tijd kwam de bal via de zijkant bij stijn terecht en die gaf met een droge knal van 20 meter rechts in de onderhoek hun keeper geen kans 2-3. Met nog 5 minuten op de klok geloofde ze er weer in en er werd geknokt voor elke meter. 3 minuten voor tijd werd dir beloond met een mooie treffer van Kevin die de bal bovenin het doel de touwen injaagde. Toch nog de verdiende 3-3.

Ondanks een mindere dag vandaag toch zeer zeker een verdiend puntje gehaald mannen GEFELICITEERD.