19-09-2015 VOAB E9 – Sc ’t Zand E10M (3-0)

De meiden waren klaar voor de tweede wedstrijd. Na afgelopen week, waarin de tegenstander echt veel te sterk was, hoopten ze nu op een leukere wedstrijd.
Vanaf het begin zaten ze best lekker in de wedstrijd. VOAB kwam wel geregeld onze kant op, maar die stuitte of op de verdediging of op Iris die de eerste helft in het doel stond. Het eerste gedeelte hielden de meiden zich goed staande. De aanval kwam nog niet helemaal uit de verf, waardoor toch het grootste gedeelte op onze helft gevoetbald werd. Na diverse gestopte aanvallen werd het na een kleine 10 minuten helaas toch 1-0. Vol goede moed verder, maar toch stonden ze het aan het einde van de eerste helft met 3-0 achter.
De tweede helft startte ongeveer hetzelfde, maar na een paar minuten lukte het steeds vaker om zelf de aanval op te zetten. Ze werden een paar keer erg gevaarlijk voor het doel, maar als antwoord hierop maakte VOAB handig gebruik van de counter. De laatste 5 minuten leek het eerste competitie doelpunt onvermijdelijk, maar helaas lukte het niet om er een te scoren. Jammer meiden.