Van links naar rechts:
Jac. Jongen, Jan v.d. Hout, Jan Brouwers, Ad van Bavel, Cees van Berkel jr., Peter Kastelijn, Cees van Berkel sr., Ad v.d. Heijden, Rinus van Tilburg, Frans Bruurs, Loek Coehorst en Ted Norbart.

Seizoen 1969/1970: Sc 't Zand kampioen 2e klasse Brabantse Bond

Tilburg, 7 april 1970.
Voor Sc 't Zand begint een kampioenschap in de tweede klasse 202 steeds meer realiteit te worden. In de derby tegen rivaal WSJ bleef Sc 't Zand op overtuigende wijze aan de winnende kant (3-0). Sc 't Zand speelde vooral in de eerste helft een sterke partij.
Al na vijf minuten opende rechtsachter J. Brouwers met een machtig afstandschot uit een vrije trap de score voor de thuisclub die daarna bleef stormlopen op het vijandelijke doel. Ongeveer 10 minuten voor de rust en bij een van de talrijke hoekschoppen schoot een WSJ-er de bal in eigen doel: 2-0. In de meer evenwichtige tweede helft schoot Van de Hout na knap voorbereidend werk van Norbart Sc 't Zand naar 3-0. Van de concurrentie maakte alleen Berkdijk een misstap, het verloop met 2-0 bij GESTA. MPO won daarentegen met 2-1 bij DIA terwijl Korvel niet in het veld kwam.

Bron: Nieuwsblad van het Zuiden.