20-02-2016 Chaam D3 – Sc ’t Zand D10M (0-2)

Na een week waar we weer eens lekker konden trainen (ipv alternatief) omdat we de ruimte hadden was het op deze zaterdag erg vroeg dag , bij de meesten ging de wekker al voor 7.00 uur omdat we al vroeg op pad moesten om naar Chaam te gaan waar we tegen de plaatselijke trots de D3 mochten spelen om 9.00 uur , en zoals bekend zijn we graag op tijd om rustig ons voor te bereiden.

Toen de man in het zwart het veld op kwam gingen de meiden met de hoofden bij elkaar om spontaan een yell te doen en de wedstrijd ging van start.
Het was de meiden er alles aan gelegen om de 3 punten mee naar Tilburg te nemen en dat was ook te zien aan het spel want de aanval werd meteen gezocht en dat gaf als resultaat dat er na 8 minuten werd gescoord door Jayli die de bal mooi plaatste in de verre hoek en de keeper van Chaam het nakijken gaf , maar de meiden vonden het nog niet genoeg en de bal werd onderschept na de aftrap van Chaam en was het weer Jayli die scoorde binnen een minuut en de 0-2 op het scorebord liet zien.

De rest van de eerste helft bleven we aandringen maar lukte het niet om het af te maken , dus gingen we na de rust verder waar we gebleven waren. Maar zakte het iets in na 10 minuten en kon Chaam het spel iets meer gaan laten zien maar lukte het ze niet om door onze verdediging heen te komen en werd de eind uitslag dan ook op 0-2 gehouden. Het was de meiden gelukt om de 3 punten mee naar huis te nemen.

Het trouwe meegekomen publiek de staf en de meiden waren zeer blij met deze winst en bouwen zeker verder op deze uitslag.