21-11-2015 Sc ’t Zand B5 – Sarto B5 (1-5)

SC ´T ZAND B5 – SARTO B5 UITSLAG 1-5,

Vandaag stond de wedstrijd tegen stadgenoot sarto op het programma.
Wij staan in de middenmoot en hun op een mooie 2de plek. Een plek waar wij mijns inziens ook horen te staan.
Alleen rolt in deze nacompetitie het kwartje de verkeerde kant op zodat wij minder punten halen als toe waar we in staat zijn.

de 1ste helft,

Ook vandaag was het niet anders, de B5 was van goede wil om er een mooi potje van te maken, speelde brutaal en voetbalde aardig mee
met sarto. We creeerden net zoals sarto kleine kansjes zonder echt gevaarlijk te worden. Ook bij ons achterin hadden we zeker de 1ste helft de zaken goed op orde.
De B5 kwam via een toegekende strafschop op 0-1 via daverron,
De goedleidende scheidsrechter gaf een terechte strafschop aan ons na een trappende beweging van een verdediger van sarto.
Op dat moment speelden we goed mee met de iets feller spelend sarto.
Toch kwam door dat feller spel sarto terug in de wedstrijd en leidde ze bij rust met 1-2, in een zeker in de 1ste helft gelijke wedstrijd.

ruststand 1-2,

de 2de helft

Dit was er een van een ander kaliber. Sarto werd sterker en sterker en wij kwamen niet meer terug in de strijd.
We werden veel teruggedrongen op onze eigen helft, en kregen er geen of weinig grip meer op.
sarto liep uit na 1-4, dik verdiend op dat moment.
Het laatste kwartier van de wedstrijd probeerden we nog eenmaal terug te komen in de wedstrijd via rody, kevin en ivo kregen we nog een paar kleine kansjes maar echt
gevaarlijk konden we niet meer worden. Sarto scoorde nog eenmaal na een foutje achterin en werd de eindstand op 1-5 bepaald.

in deze competitie rest ons alleen nog het kampioenschap van de reeshof als we volgende week winnen van sv reeshof