23-04-2016 Sc ’t Zand D10M – Madese Boys D4 (3-1)

Het einde van het seizoen is in zicht en de laatste competitie wedstrijd stond op het programma , er stond voor de D10M niets meer op het spel dus werd er op de vrijdag een wedstrijdje gespeeld tegen de D9M en daar zag de staf dat de meiden het goed deden.
Op de zaterdag gingen we dan ook vol goede zin het veld op , en hadden de meiden alleen de opdracht om lekker ontspannen te gaan spelen en wie weet konden we voor iets bijzonders zorgen , helaas door diverse afmeldingen en blessures werden er weer spelers uit de D5 geleend waar voor onze grote dank weer D5.

Na het begin signaal door scheidsrechter Henk die een goede wedstrijd floot gingen we van start en ging de D10M vol in de aanval en werd er door een goed opgezette aanval door Dano die in zijn oog hoek Jenica zag mee komen al na 2 minuten gescoord werd door Jenica in de korte hoek en de keeper van Made kansloos liet , dit was ook gelijk een nieuw record voor de meiden.
Toen Made van de schrik was bekomen van het snelle scoren hoorde de trainers van de staf van made dat de jongens van Made hadden gezegd dat ze wel even gingen winnen vandaag want ze zijn de nummer 2 van de poule maar zoals iedereen weet onderschat nooit een meiden team .

De rest van de eerste helft bleef het dan ook het zelfde beeld de D10M bleef de aanval zoeken op het doel van Madese Boys maar door een goed keepende doelman van Made bleef de schade beperkt , ook Made kreeg enkele kansen maar die werden om zeep geholpen door onze goed spelende verdediging en doelvrouw Suzanne , toch was het Dano van de D5 die scoorde in de 30ste minuut en de rust stand op 2-0 bracht wat dan ook als een mokerslag aan kwam bij Madese Boys.

In de rust vertelde de trainer dat we nog niet gewonnen hadden want ze staan niet voor niets op de tweede plek maar als we zo door zouden gaan we zeker gingen winnen en iets zouden doen wat niemand verwacht had.
Het inmiddels toe gestroomde publiek die hoorde dat de D10M met iets bijzonders bezig was begon de trainer al berichten te sturen dat het hem friet ging kosten want dat had hij beloofd als we punten uit deze wedstrijd gingen halen.

In de tweede helft ging de D10M verder waar ze gebleven waren en was de ene aanval of combinatie nog mooier dan de ander , daardoor scoorde Dano in de 35ste minuut de 3-0 , toen had Ruud het helemaal niet meer en zei, als dit zo door gaat kan je me weg dragen want wat een wedstrijd was dit, toch lukte het Made om in de 52ste minuut te scoren door niet op te geven waarvoor ook zeker een compliment gegeven moet worden.

Inmiddels waren er nog maar een paar minuten te spelen en werd Ruud zeer nerveus want het ging hem pijn doen in zijn portemonnee en riep het publiek dat gek werd van de spanning friet friet friet.
Maar tot 1 minuut voor het eind de scheidsrechter een beslissing nam waar Ruud het niet mee eens was en dan ook het nodige tegen hem zij door de spanning , maar daar had de scheidsrechter geen boodschap aan en gaf Ruud gelijk een rode kaart en verwees hem van het veld , de meiden stonden verbaast te kijken wat er gebeurde en snapte er niets van en het werd nog gekker want Ruud zou Ruud niet zijn en gaf de scheidsrechter ook een rode kaart voor zijn beslissing toen snapten de meiden er helemaal niets meer van en kon je de verbazing van de gezichten aflezen van de meiden het publiek en de jongens van made maar om iedereen gerust te stellen dit was van tevoren afgesproken in overleg met Made.

Het was ook gelijk het einde van de wedstrijd en hadden we voor iets bijzonders gezorgd door van de nummer twee te winnen en de rode kaart op het eind want de trainer had het al gezegd wie weet gebeurd er iets raars vandaag.
Ook werd er nog even op het veld gezongen voor Veerle want die was jarig op deze dag en daarna gingen we naar de kantine waar de meiden een frietje kregen want belofte maakt schuld en de mama van Jayli de meiden iets te drinken gaf onze dank daar voor.
Als woman of the match werd deze keer gekozen de hele D10M omdat ze hebben laten zien dat al het harde werken dit seizoen in deze wedstrijd terug kwam want echt alles viel op zijn plaats en lukte.

Als staf rest ons nog om ze scherp te zetten voor de drie toernooien die ons resten , maar willen we toch even zeggen dat jullie een fijne groep meiden zijn waar we met veel plezier , trots en inzet mee gewerkt hebben dit seizoen en zijn dan ook super trots op jullie wat er bereikt is.