13 punten uit de laatste vijf wedstrijden!

In juni 2014 speelden Nemelaer en Sc ’t Zand de finale wedstrijden voor promotie naar de 1e klasse. Sc ’t Zand was thuis de bovenliggende ploeg, maar verloor desondanks met 0-1. De kansen werden toen helaas niet benut.
In Haaren was de hoop van de rood-witten na 15 minuten al de grond in geboord: 3-0  Eindstand: Nemelaer – Sc ’t Zand 6-2

Schermafdruk 2015-10-18 21.04.32Vandaag, 18 oktober, gingen we op bezoek bij de ploeg die altijd een lastige tegenstander is geweest. Fysiek sterk en met een gemakkelijk scorende spits Kevin van Kempen, de club topscoorder met 97 doelpunten!
In de eerste helft ging het spel op en neer. Beide ploegen kregen kansen, maar de thuisploeg was het meest onfortuinlijk. De bezoekers straften een fout in de verdediging af en Kevin van Assouw knalde de bal knap in de touwen.

Schermafdruk 2015-10-18 21.05.24In de tweede helft gingen de rood-witten voetballen. De bal werd lekker rond gespeeld en Nemelaer had maar 1 wapen: de lange bal. Onze verdediging stond als een huis en het is jammer dat we de kansen niet benut hebben. Nemelaer zette alles op alles om de gelijkmaker te maken. Daarom was het nog  billen-knijpen maar we hebben de overwinning over de streep getrokken. Het medicijn was inzet, teamgeest en combinatievoetbal.

Schermafdruk 2015-10-18 21.03.19Na 7 wedstrijden staan we met 13 punten op de derde plek in de 1e klasse. Een fantastisch resultaat, dat in de laatse vijf wedstrijden (1 gelijkspel en 4 overwinningen) bereikt is.
De beleving en het spel worden elke week beter. Super om te zien.

Op 1 november komt Zeelandia Middelburg, de kampioen van de 2e klasse E van  vorig seizoen op bezoek.
Dat wordt een lastige klus, maar met de inzet en teamgeest van vandaag, is dit geen ‘mission impossible’.  Mannen ga zo door: wij genieten van jullie!