26-09-2015 Sc ’t Zand F3 – SV Reeshof F5 (7-1)

Zaterdag 26 september was het zover.
T'zand f3 moest aantreden tegen sv reeshof f5 een echte derby in het F voetbal.
En de spanning zat er al goed in zo bleek bij de team bespreking!
Na de bespreking mochten onze boys het veld op voor een uitgebreide warming up! Die ook deze keer door onze captain gestart werd. Na de spieren lekker los te hebben gegooid was het de hoogste tijd om aan de wedstrijd te beginnen.

Meteen naar het fluitsignaal van de scheidsrechter was een ding duidelijk.
De punten bleven op het sportpark aan de bijsterveldenlaan!
Door een aantal mooie acties en samenspel liepen wij in de eerste helft uit op een 5-0 voorsprong.
En met zo'n voorsprong smaakt de ranja net wat beter en met het zonnetje erbij moest het wel een mooie morgen worden.
Onze mannen werden door Danny en Patricia nog even wat bijgestuurd en zo konden we beginnen aan de 2de helft.
Het bleek al snel dat de reeshof even flink opgepept was want ze gingen snel van start met de gedachten van als zei er 5 kunnen maken kunnen wij het ook.
Maar zoals gewoonlijk gingen onze supporters massaal achter onze ploeg staan,op een individu na die af en toe 10-10-10 riep (en daardoor getrakteerd werd op een lollie)
Gingen onze jongens gewoon door waar ze mee bezig waren door een foute paas achterin werd het nog wel 5-1 maar ook daar raakte de ploeg niet van slag van.
Na flink wat druk en een paar mooie aanvallen met goed samen spel werd het uiteindelijk een dikke 7-1 overwinning.
En konden de punten bij geschreven worden.

Volgende week gaan we op bezoek bij hilvaria waar we dit goede spel hopelijk door kunnen zetten.