28-11-2015 Sc ’t Zand F10 – Gilze F5 (1-7)

Vandaag de wedstrijd tegen de terechte kampioen van onze poule! Het voordeel is dat je dan als team lekker kunt spelen zonder hoge verwachtingen.

De wedstrijd ging direct gelijk op en we combineerden aardig. Door een goal van Quinten namen we zelfs nog een voorsprong, 1-0. Door wat kleine foutjes werd niet goed uitverdedigd en kwam de bal zomaar voor de voetballen van de tegenstander. Deze benutte deze kans en zo werd het gelijk 1-1. Net voor het rustsignaal scoorde de tegenstander de 1-2.

Na de rust zag je dat deze tegenstander toch de nodige kracht kostte en konden we geen goede partij meer bieden en werd de keeper nog 5 gepasseerd. De scheidsrechter floot na 40 minuten af en werd 1-7 genoteerd. Het was een mooie wedstrijd en werd het duidelijk dat we bezig zijn om beter te worden. Het veldspel wordt steeds beter en biedt veel hoop voor de 2e helft van het seizoen tegen nieuwe tegenstanders.

De speler van de week is geworden: Sem ! Hij schoot zijn penalty wel heel hard en hoog in het doel!

Op 12-12-2015 staat de inhaalwedstrijd tegen VV Rijen op de planning.

Verslaggever: Olaf Noot