30-04-2016 Sc ’t Zand B5 – Zigo B3 (5-3)

SC ´T ZAND B5 MAAKT EINDE AAN TITELKANSEN ZIGO B3

Vandaag de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Tegenstander was zigo B3.
Een team waar we in de winterstop tegen geoefend hadden en toen met 0-2 verloren van hadden.
Een team wat in onze poule nog kampioen kon worden bij winst tegen ons en bij een nederlaag of gelijkspel van Gsbw.
Dus een wedstrijd die er nog toe deed. Voor ons stond er weinig meer op het spel alleen nog de 5de plek (waar ik de 7de plek geschat had aan het begin van dit seizoen).
We misten wel een paar spelers tom-ivo-kai ivm vakantie rody geblesseerd en mareno geschorst.
Rick Voermans, joep Verhagen en Rutger Huitema kwamen ons team versterken.

De 1ste helft.

Ik moest vanwege mijn werk de eerste 25 minuten missen helaas. In die 25 minuten kwamen we met 2-0 voor te staan,
De 1-0 door bram met een sliding na een foute terugspeelbal op de keeper.
De 2-0 door Joep een beauty naar horen zeggen na een trap van 25 meter in de winkelhaak,
Toen was ik ondertussen gearriveerd. We hadden het spel in handen en zigo had weinig te vertellen.
We speelden constant op hun helft.Toch wist zigo terug te komen na een onachtzaamheid achterin waar een speler alleen op de keeper afkwam en beheerst scoorde 2-1,
Dit was ook de ruststand

rust 2-1,

In de rust moest ook bas het veld verlaten nadat hij vorige week al geblesseerd moest stoppen was hij toch nog niet genoeg hersteld.
Ali Salah, de keeper van de B6 kwam hem vervangen.

De 2de helft,

We gingen verder waar we gebleven waren. Vol ten strijde met leuk en aardig voetbal. Zigo vocht voor hun laatste kans en werd wat lichamelijker.
Kleine irritaties kwamen in hun spel en wij deden er een schepje bovenop. Er volgde 15 minuten richting het doel van zigo. De ene kans na de andere en mooie aanvallen wisselde elkaar af.
De 3-1 was er dan een uit het boekje. Van achteruit werd er snel omgeschakeld en kwam de bal bij stijn terecht die een goed geplaatste voorzet afleverde.
Rick stapte over de bal en Roy maakte hem keurig af 3-1.
Kort er achteraan wederom nu via youri die een diepe bal afleverde waar Roy wel raad mee wist 4-1,
Ook de 5-1 was een mooie waar Rick een mooie voorzet afrondde met een bekeken schuiver.
De weerstand was gebroken en Zigo ging wisselen de keeper werd veldspeler en wij geloofde het eigenlijk wel.
Dat was het minpuntje van deze wedstrijd want zigo kwam volkomen onnodig tot 5-3,
Dit had niet gehoeven maar ja toch een mooie zege.

eindstand 5-3,

JOEP - RUTGER - RICK EN ALI BEDANKT VOOR VOOR JULLIE INZET.

Ook de scheidsrechter mogen we natuurlijk niet vergeten. DANIEL DROST SUPER GEFLOTEN. DANK JE WEL