30-09-2017 sc ´t zand J019-4 – nevelo J019-1 (4-1)

SC´T ZAND J019-4 WINT DE TOPPER VAN NEVELO J019-1  4-1,
Vandaag de 1ste topper van het seizoen. Ook nevelo had hun 1ste wedstrijd met ruime cijfers gewonnen.
dus je kon al een beetje spreken van de 1ste topper,
Nevelo A1 was de komplete B1 van vorig jaar.
de 1ste helft.
Zoals elke wedstrijd ging de A4 voortvarend van start.
meteen werd de tegenstander vastgezet op hun helft en dat resulteerde al vrij snel in de 1ste kans in de 3de minuut van stijn.
Nevelo had weinig te vertellen in het begin van de wedstrijd alleen de doelpunten bleven uit.
Daarop moesten we wachten tot de 28e minuut toen ronaldo uit een corner van stijn de bal tegen de touwen deponeerde 1-0,
Kort daarna kregen we in de 32e minuut een strafschop na het neerhalen van ronaldo waarna de scheidsrechter Van den Elshout
gedecideerd de bal op de stip legde. terechte strafschop.
Lars weet hier wel raad mee 2-0,
Toen begon de wedstrijd al wat grimmiger te worden. het werd wat fysieker en spelers van Nevelo raakten wat geirriteerd.
In de 39e minuut kreeg daardoor ook een speler van Nevelo een terechte gele kaart. Ook bij ons kreeg rick een gele kaart kort daarna na een sliding met 2 benen.
ruststand 2-0,
de 2de helft.
Na 40 sec stond het 3-0 door sam.
Dit mochten we niet meer afgeven. toch kwam nevelo terug in de wedstrijd door in de 60e min de 3-1 te maken.
Daarna ging het mis. Nevelo wilde te graag verder terugkomen in de wedstrijd en ging overal commentaar op maken.
De scheidsrechter was hier niet van gediend en waarschuwde diverse malen.
Toen het niet ophield en er zelfs een speler met …. ging gooien was de maat vol.
Een terechte rode kaart door de zeer goed leidende scheidsrechter V van den Elshout was zijn deel.
Dit soort ziektes waarmee gegooid werd hoort niet op het voetbalveld thuis.
Ook hun grensrechter mocht vertrekken want die ging ook over de schreef. Dit bleek al de 4de keer te zijn dat deze werd weggestuurd.
In de 75e min maakte Gijs aan onzekerheid een einde en scoorde via de paal 4-1,
Eindstand 4-1,
Door alle toestanden in het veld blijkt maar weer eens dat een goede onpartijdige scheidsrechter belangrijk is op ons niveau.
Vincent van den Elshout bedankt voor het goed leiden van deze moeilijke wedstrijd.