31-10-2015 VV Rijen D5 – Sc ’t Zand D10M (4-1)(oef)

Deze keer stond er een oefen wedstrijd op het programma tegen Vv Rijen D5 , dit omdat we twee weken stil liggen.

Bij aanvang van de wedstrijd gingen de meiden goed van start het spel werd goed breed gehouden en de combinaties werden gezocht en ook werd er goed gecoacht naar elkaar dit was ook op vrijdag op de training aan bod gekomen.
Tijden de eerste helft was het ook een genot om het spel te zien , maar Rijen liet zich ook niet onbetuigd en deed er alles aan om het ons moeilijk te maken en dat was bij de rust dan ook 2-0 voor rijen.

In de tweede helft gingen veder waar we mee begonnen en dat werd beloond door een doelpunt van Romijn die scoorde uit de kluts die van een corner afkomstig was.
Maar ook Suzanne deed het nodige werk met een paar mooie reddingen.
Maar toen was het ineens of de zon verdween en wou het niet meer lukken we waren net te laat iedere keer en daar maakte Rijen mooi gebruik van en was de eind stand 4-1.

Helaas was er ook een kleine tegen slag want Sterre was in een duel aan haar enkel geblesseerd geraakt we hopen dat het mee valt.
De staf was zeer tevreden met het spel omdat we zien dat het nog elke week een beetje beter gaat , dus ga zo door meiden.