JO13-6 Kampioen

Zaterdag 3 december moest de JO13-6 uit tegen VOAB JO13-6. De jongens vonden het maar wat spannend er stond tenslotte een heuse kampioenswedstrijd te wachten. Zowel SC ’t Zand als VOAB stond na 9 wedstrijden te hebben gespeeld op 25 punten beide nog geen wedstrijd verloren en slechts 1x gelijkspel uit het duel bij SC ‘T Zand -VOAB welke 8 oktober had plaats gevonden. Het beloofde een pittige wedstrijd te worden waar sportief maar hard gewerkt moest gaan worden tegen  deze 2de jaars JO13 spelers. Er werd door beide teams flink gevochten voor de bal helaas wist VOAB in de eerste helft de 1-0 te scoren, onze Keeper zag de bal door de erg felle en laagstaande zon te laat kon er nog maar net aan met zijn vingertoppen maar kon hem niet meer voldoende van richting laten veranderen! Gelukkig lieten de mannen hun koppen niet hangen en pakte goed door na een peptalk van de coaches gingen ze vol goede moed de tweede helft in. Ze wisten het flink spannend te houden maar ruim 10 min voor tijd wisten ze uit een corner de gelijkmaker te scoren. Na het eindsignaal en een verdiend gelijkspel 1-1 was daar de ontlading bij vele spelers bij sommige duurde het even voordat ze het besefte dat ze samen met VOAB de 1ste plaats delen.