Kansloze nederlaag: Sc ’t Zand – GDC 1-2

Sc 't Zand 1 heeft op zaterdag 29 augustus haar derde bekerwedstrijd kansloos met 1-2 van GDC verloren. Het resultaat is zeer teleurstellend: drie gespeeld nul punten.

Al na 9 minuten ging de verdediging van de Rood-Witten in de fout. Een breedtepass door het centrum van de verdediging kwam voor de voeten van de spits van de bezoekers. Deze wist met het buitenkansje wel raad: 0-1 In de eerste helft kreeg Sc 't Zand voetballes. De bezoekers zetten vroeg druk, waren feller en speelden de bal goed rond. Sc 't Zand heeft de Eerthense keeper in de eerste helft niet 1 keer beproefd. We zagen alle hoeken van het veld. Ruststand: 0-1
P1030783In de tweede helft herstelde Sc 't Zand zich. Na een voorzet in de 60' van Thomas Horvers, knalde Rens van den Hout, hard en diagonaal, onverwacht de gelijkmaker binnen.
Lang mocht Sc 't Zand van de aansluitingstreffer niet genieten, want drie minuten later werd een vrije trap fraai over de muur in ons doel geschoten: 1-2.
Tot overmaat van ramp kreeg Kevin van Assouw in de 69' zijn tweede gele kaart en stond de thuisploeg met 10 man. 7 minuten later was het weer 10 tegen 10, want Mitchel Landbrug kon ook met 2 x geel vervroegd gaan douchen.
Sc 't Zand creëerde nog een paar kansjes, maar na 94 minuten stond de eindstand op het scorebord 1-2.
P1030762Een kansloze nederlaag tegen een ploeg met veel werklust.
Trainer/Coach Jeroen van Bezouwen heeft nog een week om de ploeg op de rails te krijgen. Dan is Beerse Boys, de nummer 4 van de 1e klasse C van vorig seizoen, de tegenstander. Duidelijk is dat dan uit een ander vaatje getapt zal moeten worden, want met deze inzet en speelwijze is er in Middelbeers weinig te halen.