OVC’26 J019-1 – SC ‘T ZAND J019-5    3-4.
Na vorige week het weer afgelast was geweest door de sneeuw was het nu prachtig lenteweer in februari.
De zon scheen volop en we konden ons opmaken voor een heerlijke pot voetbal.
Voor diegene die erbij was als toeschouwer weer eentje waarvoor je op het puntje van je stoel gaat zitten.
de 1ste helft.
Het was me weer een potje voetbal vandaag. Nog steeds ongeslagen in de competitie dit jaar was ovc nu aan de beurt.
In de oefenperiode hebben we al tegen dit team gespeeld, toen een 3-3 gelijkspel. dus geen gemakkelijke opgave.
Zo ook nu weer. Een fysiek ingesteld team dat niks of weinig schuwt. Lange ballen speelt en er dan als een bezetene achteraan rent.
Daar hadden we dus moeite mee en kwamen zo ook achter met 1-0.
Niet dat we slecht speelden maar bij OVC uit moet je ook nog tegen een scheids spelen.
Toch na een 20 tal minuten kregen we een strafschop doordat kai gevloerd werd na een corner in het strafschopgebied van OVC.
Lars weet daar wel raad mee en het stond 1-1.
Verdiend op dat moment want we waren gewoon de betere ploeg.
Toch kwamen we voor rust nog op een 2-1 achterstand na een foutje achterin en waar Ali over de bal dook.
ruststand 2-1
De 2de helft.
Nu zijn wij geen team dat bij de pakken neer gaat zitten maar vandaag dacht ik dat we onze waterloo gevonden hadden. Kort na rust kwamen we op een 3-1 achterstand te staan en nu dacht ik
dit maken we niet meer goed.
Maar ja voetbal is voetbal en dit team is zo mentaal sterk dat wederom de mouwen werden opgestroopt en er gevochten werd voor elke meter.
We bleven voetballen en creerden kans op kans. En waar voetballen onze sterke kant is maak je ook doelpunten.
Nu was het moeilijk ditmaal want hun beste speler was de keeper en die hield ook van tijdrekken.
Maar toch kwamen we terug in de wedstrijd. De keeper werd uitgespeeld en stijn hoefde de bal maar in te tikken 2-3.
Met nog 20 minuten te gaan posteerden we rick op het middenveld erbij. Nog meer druk op de ketel. Ronaldo speelde vandaag een puike pot en dit werd bekroond met de
gelijkmaker 3-3.
Nu geen risico’s nemen dacht ik maar de A5 was ontketend. Ze gingen gewoon door op jacht naar de 3 punten. 5 minuten voor tijd viel de verlossende treffer.
Milo zette de keeper op het verkeerde been en maakte de 3-4.
Nu was het de beurt aan OVC. Met nog een paar minuten te gaan in blessuretijd zetten ze nog 1 x aan. Maar de A5 boog niet meer en nam een verdiende overwinning mee naar huis
eindstand 3-4.