14-11-2015 Sc ´T Zand B5 – Baronie B5 (2-6)

B5 GAAT STRIJDEND TEN ONDER TEGEN DE KOPLOPER

SC ´T ZAND B5 – BARONIE B5 2-6,

Vandaag de wedstrijd tegen de toekomstige kampioen uit onze poule baronie.
Ook weer een bijna volledig 2de jaars team met een goede voorhoede.
Met 5 punten voorsprong en nog 3 wedstrijden te gaan kan het kampioenschap hun bijna niet meer ontlopen.

de wedstrijd

ik had samen met paul 3 opstellingen gemaakt zodat iedereen evenveel speeltijd zou krijgen. We begonnen meteen furieus aan de wedstrijd en zette baronie onder druk.
Hier schrok baronie toch wel van, die dachte even snel te kunnen handelen om zo makkelijk te kunnen gaan voetballen, maar ze kwamen van een koude kermis thuis.
de eerste 20 minuten waren voor ons waarin wij ook 2x tot scoren kwamen via 2 uitgespeelde aanvallen via daverron en kevin na assists van mick, die weer volledig hersteld is van zijn blessure.
Baronie had eigenlijk niks te vertellen. Na de 2-0 gingen ze wat irritanter voetballen, fysiek met veel duw en trekwerk. Ze waren geirriteerd en dat gaat meeste tijd niet gepaard met mooi voetbal.
Veel geklets en gemopper richting o.a de goed fluitende Henk van Boxtel die kordaat optrad tijdens deze mopperserenades. Toch kwam Baronie terug tot 2-2 bij de.rust.
Ongelukkig en tot die tijd onverdiend. Maar ja dat is het geluk van de koploper.

ruststand 2-2,

De 2de helft.

Er was toch wel iets geknakt bij ons. We speelden misschien strijdend wel onze beste wedstrijd, konden we in de 2de helft dit niet meer omzetten in echt grote kansen.
We kwamen er nog maar sporadisch uit en baronie probeerde door te drukken. Toch stonden we verdedigend goed, en werd er geschoten uit de 2de lijn door baronie en door snelle
omschakeling en diepe ballen kansen te creeren.
We konden het niet meer houden en baronie scoorde de 2-3,
Dat was het breekpunt in deze wedstrijd. Snel achter de 2-3 kwam de 2-4. Om toch nog een keer door te kunnen gingen we achter 1 op1 spelen maar ook dat hielp niet meer
Baronie liep uit naar 2-6. en kan zich volgende week kampioen kronen in deze poule.

Voor ons rest het kampioenschap misschien van de reeshof.