01-03-2015 OVV’67 VR2 – Sc’t Zand VR4 (1-1)

Zondag 01 maart

OVV’67  VR2  -  Sc’t Zand VR4 (Competitiewedstrijd) 

Vandaag mochten we naar Oosteind om tegen OVV te spelen. De vorige wedstrijd werd met moeite met 3 – 1 gewonnen en wen wisten dat het een lastige tegenstander was. We speelden op het hoofdveld met de wind over de lengte van het veld. Bij de warming-up kwamen we er al snel achter dat het veld in erbarmelijke staat verkeerde. Het was net of de koeien het velde hadden omgeploegd, maar goed, daar had de tegenstander uiteraard ook last van.

De eerste 5 minuten zetten we OVV vast op hun eigen helft. Maar al snel kantelde de wedstrijd, (mede door de wind tegen), naar onze helft. We kwamen er sporadisch uit maar in de 25e minuut werd een counter goed uitgevoerd en mocht Maud alleen op de keepster van OVV af. Helaas schoof ze  de bal langs de verkeerde kant van de paal. Even later was een uitgevoerde counter van OVV wel raak en stond het 1 – 0 voor OVV.

 In de 2e helft hadden wij de wind mee, dan zou je zeggen dat het een voordeel zou zijn. Helaas verzandde we weer in onze oude fouten. Ballen kwamen niet aan door slecht inspelen, de bal aanname liet te wensen over en persoonlijke duels werden verloren. In de 53e minuut mochten we een vrije trap nemen die goed werd neergelegd voor Merel die niet aarzelde en gelijkmaker scoorde 1 – 1. Daarna was het voetbal rommelig en werden nog nauwelijks kansen gecreëerd. OVV bleef gevaarlijk loeren op de counter, maar Michelle die goed stond te keepen voorkwam erger. Al met al geen goede wedstrijd,  maar op wilskracht en hard werken werd toch nog 1 punt meegenomen uit Oosteind, maar uiteindelijk hebben we 2 punten laten liggen. Hierdoor is Jeka weer op de 2e plaats gekomen.

Zondag de topper tegen Jeka, hopelijk kunnen we dan laten zien dat OVV een incidentje was en een wedstrijd om gauw te vergeten.

 Staf VR4