02-04-2016 Uno Animo D4 – Sc ’t Zand D10M (5-1)

Het beloofde mooi weer te worden op de wedstrijddag maar op de vrijdag er voor hingen er donkere wolken boven de D10M omdat er blessure en afmeldingen waren en we maar 11 meiden hadden die ook niet allemaal fit waren dus de staf zat een beetje met de handen in de haren wat te doen.
Na de training werd er aan alle kanten gezocht naar spelers die mee konden doen en die vonden we 1 uit de D9M en 2 uit de D5 dus konden we met een gerust hart op zaterdag vertrekken in alle vroegte .
Bij Uno animo aan gekomen zagen we dat we op het hoofdveld mochten spelen en we kleedruimte 4 hadden , daar hebben de trainers Ruud en Kayleigh goede herinneringen aan omdat daar de MB1 van het vorige seizoen voor de eerste keer kampioen is geworden dus zou het een voorbode zijn ??

Na het begin signaal waren het onze meiden en 2 jongens deze keer die de druk zette op het doel van de tegenstander en wij zeker de betere waren en dat ging zeker een 20 minuten zo door , maar helaas was het Uno animo die voor rust scoorde 3x uit een lange bal die net onder de lat verdween het doel in.
Opmerkelijk was wel in de eerste helft dat de (jeugd) scheidsrechter een aantal dingen niet zag of wou zien en dat niet in ons voordeel was maar doordat Suzanne vandaag een wereld wedstrijd stond te keepen werd erger voorkomen .

In de tweede helft gingen we ook weer hard van start en we ook meer kansen kregen tot de 50ste minuut Rosalie uit een hoge bal die ze in 1 keer op haar schoen nam en scoorde en de keeper kansloos was , wat een doelpunt was dat en dat hoorde je ook gelijk op de tribune waar onze trouwe aanhang had plaats genomen.
Daarna lukte het niet meer om te scoren uit een paar kansen die we kregen en was het de tegenstander die vol in de aanval ging , de verdediging had er zijn handen er aan vol , leuk was nog wel dat bij een hoge bal Bridget het record hoog houden met kopballen probeerde te verbeteren , helaas bleef het bij 3 keer maar de tegen stander was er wel van onder de indruk hoorde we op de tribune.

Ook was bij een van de goed verdedigende acties een speler van Uno animo geblesseerd geraakt en leek het niet goed te zijn ,wij wensen hem dan ook veel beterschap toe , zijn vervanger stond al wel klaar aan de zijlijn en hoorde je zeggen;  ja ja mag ik er in, nee toch niet , ja toch wel en de staf moest gelijk denken aan de reclame van toe maar Pietertje.
De eindstand werd 5-1 wat verdiend was door Uno Animo door goed voetbal en een klein beetje hulp van !! maar ook onze meiden hebben een super goede wedstrijd gespeeld en mogen trots zijn op zichzelf.

Tot slot willen we de D9M en de D5 van Sc 't zand bedanken dat we spelers mochten lenen van hun , volgende week staat de wedstrijd tegen Chaam op het programma en hopen dat er zoveel mogelijk publiek komt kijken .