03-10-2015 SV Reeshof – SC ’t Zand F10 (3-4)

Jaaaaaa daar is hij dan het wedstrijd verslag van 03-10-15 uit tegen SV Reeshof.

De ochtend dauw was net van het veld en om 8.30 was de aftrap op veld 1b tegen SV Reeshof.

Heerlijk voetbalweer. De mannen stonden klaar en sommige hadden nog een paar kleine oogjes.

Maar die werden waren snel wakker gemaakt omdat het na 5 minuten al 2-0 stond voor de tegenstander. De jarige job Sem scoorde in de 10de minuut, 2-1.

Snel daarna maakte Sv Reeshof 3-1. Maar ‘sneltrein’ Roel maakte een paar mooie kapbewegingen en scoorde 3-2 in de 17de min.

Rust yes dat was Ff nodig drinken en wat tactische tips. "EN DOOR " !

Met een paar super reddingen van Tijmen bleef het 3-2 en snel daarna kwam Roel na geweldig samenspel aan de bal en 3-3 lag er in.

Faris had vandaag een verdedigende positie en deed dat erg goed. Wat was hij sterk en dreigend. Goed gedaan Faris. De wedstrijd ging gelijk op maar werd afgesloten door Sem met zijn tweede mooie goal van en 4-3 was de einduitslag. Geweldig gebald! Samen als team goed gespeeld met onder meer de geweldige inzet van Elmedin, Lougiano, Quinten, Thierno en Tim. Ga zo door boys! Elke week spelen we beter.

Deze keer geen speler van de week maar het team van de week! Dikke pluim. De dag kon niet meer kapot. Na de wedstijd chips gegeten en ranja gedronken. Wat een geweldig begin van het weekend!

Volgend weekend thuiswedstrijd om 10.00 uur tegen TSV Gudok!

Wedstrijd verslag geschreven door: Mark van Bergen Henegouwen