03-10-2015 Terheijden D2 Sc ’t Zand D10M (4-1)

Nadat we vorig weekend geen wedstrijd hadden was het dit weekend vroeg dag , het verzamelen was al om 8.00 met vertrek rond 8.15 uur.
Eenmaal aangekomen in Terheijden was het even melden en naar de kleedruimte daar werd de opstelling en wat er verwacht werd verteld aan de meiden. Maar het leek er op of de meiden ergens anders waren met hun gedachten want ze waren erg afwezig en zenuwachtig en waarom geen idee.

Om 9.30 uur begon de wedstrijd en was het Terheijden die bepaalde wat er gebeurde in het veld , onze meiden waren steeds te laat en liepen achter de feiten aan en was het met rust 3-0
In de rust vertelde de trainer dat hij niet erg blij was met het spel wat hij zag , en dat hij wel snapte dat er een paar meiden kamp hadden met school en we 2 meiden hadden met blessure,maar dat het geen excuses mocht zijn voor het spel wat ze lieten zien.

Toen de tweede helft begon leek het door gedrongen te zijn bij de meiden wat als resultaat gaf dat Sterre met een mooie solo gestart van eigen helft beheerst in het doel schoot en de keeper van terheijden het nakijken gaf ( 3-1 ) de vreugde was dan ook groot en Sterre werd door het team om de nek gevlogen.
Maar of het ons niet gegund was kregen we in de laatste minuten nog een penalty tegen en werd het ( 4-1 ) wat ook de eind uitslag was.
Na het eind signaal riep de trainer de meiden bij zich om nog even de twee jarige in ons midden ( Ilse en Isabelle ) toe te zingen en te feliciteren met de rest van het team.

Toen dat voorbij was werd Sterre nog verkozen tot woman of the match en was er een traktatie in de kleedruimte.
Nu op naar volgende week waar we toch zeker gaan voor een uitslag in ons voordeel.