03-10-2016 sc t zand J019-5 – gsbw J019-2 (9-3)

DIKKE OVERWINNING VOOR DE J019-5
Vanavond moesten we de afgezegde wedstrijd inhalen van 2 weken geleden tegen gsbw.
Door blessures kan gsbw op zaterdag geen elftal samen stellen.
de 1 ste helft.
vanaf het 1ste fluitsignaal waren we heer en meester op het hoofdveld van sc ´t zand. Het gaf onze jongens vleugels om eens op dit veld te mogen spelen.
Er werd goed samengespeeld en onze laatste man vandaag Lars bleef goed achter zijn defensie spelen, samen met bob er vlak voor.
Zo konden ze hun backs van goede rugdekking voorzien vanwege hun snelle buitenspelers. Dat hadden we goed voor elkaar.
De 1ste goal van ons liet dan ook niet lang op zich wachten.Deze  mooie aanval  begon bij Gijs die Roy bediende en niet zelfzuchtig de bal op Milo legde waarna de 1-0 op het scorebord stond.
ik ga al snel uit van een doepluntenfestijn. Gsbw kwam er niet aan te pas,
De 2-0 volgde al snel Gijs scoorde vakkundig na een mooie voorzet van Roy.
De 3-0 heb ik zelf niet gezien maar naar horen zeggen een afstandschot van Rutger.
Zouden we de 10 gaan halen vandaag? want na 25 minuten werd het ook nog 4-0. Na een pass van Rutger scoorde Gijs behendig in de linkerbovenhoek onhoudbaar voor hun keeper.
Toen sloop er het gemakzucht in bij ons: Gsbw scoorde 2x snel achter elkaar en stond het na 35 minuten 4-2, Deze hadden niet gehoeven.
Maar ook wij waren nog niet klaar in de 1ste helft.
Na een voorzet van Roy scoorde Ronaldo de 5-2.
Vlak voor rust gevolgd door Rick die na een solo vanuit achter via een afstandschot de ruststand op 6-2 zette.
Ruststand 6-2.
de 2de helft.
Dit was een mindere als de 1ste helft. Rommeliger. gemakzucht en overmoed waren de steekwoorden voor de 2de helft.
Ipv een zeer ruime score op het scorebord te brengen lukte er deze helft weinig. We scoorde wel , maar naar mijn inzicht hadden het er 15 moeten zijn.
De 7-2 werd gescoord of een eigen goal of milo of rechtstreeks door joep uit een vrije trap.
ook kregen we deze 2de helft nog een doelpunt en stond de stand op 7-3. Het eindschot was voor ons.
Ronaldo pingelde in de 16. rutger kreeg de bal en twijfelde geen moment en schiet de 8-3 binnen. Roy zette tenslotte de eindstand op het scorebord.
Stijn zette met een mooie pass roy voor keeper en deze prikte de 9-3 binnen.
Tenslotte wil ik even de scheidsrechter Vincent van den Elshout bedanken voor het foutloos leiden van deze wedstrijd