05-09-2015 Sc ’t Zand MB1 – Baronie MB1 (11-0) (B)

Zaterdag 05 september
Sc’t Zand MB1 – Baronie MB1 (Bekerwedstrijd)

Vandaag stonde de 2e (beker)wedstrijd van de MB1 thuis op het programma. Baronie kwam op bezoek bij  ’t Zand en hadden daar geen goede herinnering aan overgehouden.

De laatste ontmoeting was een 23 – 0 nederlaag voor Baronie. Maar ook Baronie moest in de MB wisselen (tegenwoordig ook 3 MB’s) dus wisten we niet wat we konden verwachten. Wij traden aan zonder de geblesseerde Nina en Milou en moesten het met  13 overgebleven spelers gaan doen.

Al snel was te zien dat we niet al te veel hoefden te vrezen van dit Baronie. In de 12e minuut was het dan ook raak. Floor bediende Mies op maat, die de niet te missen kans binnen schoot en de 1 – 0 was een feit. In de 17e minuut was het andersom. Nu bediende Mies, Floor op maat en zij mocht de 2 – 0 aantekenen. Het duurde toch tot de 38e minuut toen Lisanne een corner mocht nemen. Michelle stond op de penaltystip en schoot fraai de bal vanuit de lucht achter de verbouwereerde keepster van Baronie de 3 – 0 tegen de touwen (heerlijk doelpunt). Dat was ook tevens de ruststand. (hetzelfde scenario als tegen Gloria).

In de rust werd eea besproken en dat werd ook opgepakt en geprobeerd uit te voeren. De intentie is er wel, maar de uitvoering kan nog beter. (daar zijn de trainingen dan ook voor). Vanaf de aftrap werd direct de aanval gezocht. Binnen 4 minuten werd er 3x gescoord en stond het in de 48e minuut 6 – 0.  Michelle en Mies 2x  waren de doelpuntenmakers. Het duurde tot de 57e minuut. Binnen 10 minuten werd er maar liefst 5x gescoord. Madelief, Mies, Michelle en Lisanne 2x (met een prachtige Aktie) zorgden voor de doelpunten en wederom de 11 – 0. In het laatste kwartier verzuimde wij om nog meer doelpunten te maken. Baronie kreeg nog 1 goede kans, maar deze werd om zeep geholpen door Joyce (kiep) met een katachtige redding. Hiermee hield ze haar doel al 160 minuten schoon. (Goed voor het zelf vertrouwen). Helaas was er toch 1 smetje op de wedstrijd. Wij verloren Floor met een voetblessure die er niet goed uitzag. (namens het team beterschap Floor).

A.s. zaterdag gaan we op bezoek bij VFC Zwaluw in Vught voor de 1e competitie wedstrijd. Deze week weer lekker trainen en naar zaterdag toe werken.