06-03-2017 sv reeshof J019-2 – sc ’t zand J019-5

1STE VERLIES IN DE COMPETITIE VOOR DE J019-5
Vandaag stond een van de vele uitwedstrijden in de voorjaarscompetie tegen sv reeshof op het programma.
Van alle wedstrijden die nog komen spelen we er slechts nog 3 thuis en alle andere zijn uitwedstrijden.
Tegenstander was wijkgenoot sv reeshof.
de 1ste helft.
Op het slechtste kunstgrasveld van Tilburg moesten we proberen de ongeslagen status in de competitie proberen vast te houden.
Sv reeshof is een goed spelende tegenstander die een aardig potje kunnen ballen. Een geduchte tegenstander dat wisten we.
Tijdens de wedstrijd bespreking tegen de jongens verteld dat we snel druk moesten zetten op hun helft, daar ze achterin kwetsbaar zijn.
We Begonnen dan ook best sterk aan de wedstrijd vond ik zelf, Achterin ging het regelmatig mis bij hun alleen konden we er niet van profiteren.
Zoals zo vaak kwamen we weer op achterstand. Een gevalletje randje buitenspel en reeshof wist deze te benutten 1-0.
We bleven toch gewoon te blijven voetballen, daar zijn we ook het beste in. en kwamen ook nu weer terug in de wedstrijd door een intikkertje van ronaldo 1-1.
We waren op dat moment ook de betere ploeg voetballend tenminste maar fysiek en spelinzicht was reeshof beter.
De ruststand was  toch nog in ons nadeel door een foutje 2-1.
ruststand 2-1.
de 2de helft.
We werden sterker en sterker en drongen reeshof terug op de eigen helft. We kregen kansen maar het wilde niet lukken,
Reeshof kwam er nog sporadisch uit, en toen het keer lukte ging het mis.
Een misverstand tussen ali en stijn kwam ons op een strafschop tegen te staan, die dan ook werd benut 2-1.
Alles  op alles maar weer met zijn allen naar voren om doelpunten te maken.
We kwamen weer terug in de wedstijd door roy 3-2.
Met nog een minuut of 8 op de klok kregen we nog meer kansen , achterin 1 op 1 ballen in de 16 om zo iets te forceren.
2 minuten voor tijd werd ons door de goed fluitende scheids overigens een zuivere penalty onthouden door een handsbal in de 16.
Maar ja die krijg je niet in een uitwedstrijd en zo was de 1ste competitienederlaag dit jaar een feit
einduitslag 3-2.