06-05-2017 JONG BRABANT JO19-2 – SC ‘T ZAND JO19-5 (5-4)

JO19-5 VERLIEST DE STRIJD OM PLAATS 3.
Vandaag de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Jong brabant was de tegenstander.
Er was niet veel meer te halen vandaag alleen nog de strijd om plaats 3.
de 1ste helft.
Het was weer zo’n potje net zoals zovelen dit seizoen. Binnen 2 minuten een achterstand en binnen 15 minuten stonden we met 3-0 achter.
Wij speelden op hun helft en 3 x kwamen ze op onze helft en 3x was het raak. Nou dat was lekker.
Toch lieten onze jongens de moed niet zakken en gingen verder met spelen op hun helft.
De scheids (tevens coach in het veld van jong brabant) liet veel toe van jong brabant en wij streden voor elke meter.
Jong brabant kwam er maar sporadisch meer uit.
Voor het rustsignaal hadden we ons al weer terug in de wedstrijd geknokt door doelpunten van roy en ronaldo 3-2.
ruststand 3-2.
de 2de helft.
Van hetzelfde laken een pak, De A5 was er alles aan gelegen een goed resultaat neer te zetten vandaag.
Jong brabant deed er alles aan om niet te verliezen zodat zij 3de zouden worden. Maar we kwamen terug.
We zetten door rutger de 3-3 op het scorebord en alles was weer mogelijk.
Maar zoals we heel het seizoen al spelen we gaan voor de winst. Met nog een minuut of 8 te spelen alles op alles
voor de overwinning. Een op een achterin en 4 spitsen. Helaas dit keer ging het verkeerd
Jong brabant scoorde 2x snel achter elkaar zodat de stand 5-3 in het voordeel van hun werd.
Milo deed in de slotminuut nog wat terug en zette de eindstand van 5-4 op het scorebord.
5-4 milo.
Einde van de competitie op 2 toernooien na.
Tijd voor de statistieken.
Als we alle competietegenstanders bij elkaar zetten in 1 competitie dan zou de eindstand van de bovenste 5 er zo hebben uitgezien.
voorjaars en najaarscompetitie samen
                                                     WEDSTRIJDEN             DOELSALDO
1.  SC ‘T ZAND J019-5.                     21 – 48.                            100 – 43.
2.  SARTO J019-5                              22 – 48                               80  – 28
3.  VOAB J019-3                                21 – 47                               63 – 26.
4. SV REEESHOF  J019-2                 21 – 42                             102 -37.
5. OVC ’26 J019-1                              21 – 41                             101 – 33.
deze competitiehelft hebben we 2 penalties gehad beide gescoord door Lars.