09-04-2016 Sc ’t Zand B5 – GSBW B2 (2-3)

ONVERDIEND EN ONTERECHT VERLIES VOOR DE B5,
sc ´t zand b5 – gsbw b2   2-3.
Het zijn zo van die dagen  dat het een beetje tegenzit. Afgelopen zaterdag was er weer zo een.
Tegenstander vandaag was GSBW B2. Een tegenstander in het najaar bij hun met 5-1 verloren ook al kregen we daar de complimenten.
Vandaag was de wedstrijd op sportclub ´t zand. Daar moest wat rechtgezet worden,
Rody was er vandaag niet bij (gebroken pols).
de 1ste helft.
We hadden de 1ste helft het betere van het spel op alle fronten, Speelden sterk en met overleg en Gsbw werd teruggedrongen op hun helft.
We speelden net zoals de laatste weken gedurfd en hadden weinig respect voor de tegenstander. GSBW doet volop mee in het kampioenschap en is
daarom een geduchte tegenstander, maar daar was in deze hele wedstrijd niks van te merken. De B5 stond goed op het veld en had echt de wil om te winnen.
De 1-0 bleef dan ook niet uit en deze werd door een prachtig stifje van roy op het scorebord gebracht. 1-0.
Kort daarna gevolgd door de 2-0 na een mooie boogbal van rick,
Vlak voor rust kreeg GSBW nog een penalty na een overtreding van Youri en was de ruststand 2-1 voor ons
Dik en dik verdiend.
rust 2-1
de 2de helft.
Ook nu waren weer de betere ploeg de gehele 2de helft. Wel ging Gsbw steeds meer de lange bal spelen om nog meer gevaar te brengen wat verlies voor hun
zou het einde betekenen op de kans voor het kampioenschap. Maar ook nu waren de beste kansen voor ons.
Na een 15tal minuten gespeeld te hebben werd Stijn onregelmatig met gestrekt been gevloerd en in dezelfde actie werd Roy gevloerd in het strafschopgebied.
Een terechte strafschop voor ons maar de scheids gaf hem niet. Dit was al de 2de keer deze wedstrijd
Toch na een stapfout op buitenspel kwam GSBW langszij en was de stand 2-2,
De wedstrijd leek daarna op een gelijkspel uit te lopen. Daverron werd vlak voor het einde met gestrekt been gevloerd, ook daar werd niet voor gefloten.
Een speler van GSBW kwam daardoor alleen voor de keeper te staan en schoot de 2-3 binnen.
Dit was echt zuur en onterecht. Weer 3 punten verloren waar 3 punten verdiend waren voor ons.
Zelf de tegenstander beaamde dit met woorden als. WE HEBBEN ONVERDIEND EN ONTERECHT GEWONNEN,
de eindstand was dus 2-3,
JONGENS JULLIE KONDEN MET OPGEHEVEN HOOFD VAN HET VELD.