10-01-2016 Sc ’t Zand B5 – Zigo B3 (0-2)(oef)

B5 NOG NIET SCHERP

Vandaag de 1ste wedstrijd van het nieuwe jaar. Nieuwe ronde nieuwe kansen.
Aangezien we volgende week een belangrijke wedstrijd hebben voor de 1/8 finales van de beker,
was ik blij dat we vandaag een oefenpotje konden spelen.
Eigenlijk zou de tegenstander Voab zijn maar nadat deze afbelde was Zigo bereikt om met hun B3 te komen.
Toen echter nog niet wetende dat deze ook in onze nieuwe poule kwamen voor de nieuwe competitie.

De wedstrijd

Ik ga er niet te lang over doen vandaag. De 1ste helft hadden we het beste van het spel probeerde ook dwingend te spelen en
speelde meer op hun helft als zigo op onze helft. Maar echt gevaarlijk konden we niet worden.
Zigo met een elftal waarin volgens louter 2de jaars instonden counterde er op los en bracht bij hun hun boomlange spits regelmatig in stelling zonder echt gevaarlijk te worden.
Toch kwam Zigo op voorsprong. Meteen ging hun spits laatste man spelen om de boel dicht te timmeren.
We kwamen er dan ook niet meer aan te pas.
De 1ste helft eindigde in een 0-1 achterstand

De 2de helft

De wedstrijd zat op slot en de het spel van de B5 werd slordiger, de meeste spelers leden onnodig balverlies, passes waren niet goed er
werd gewoon niet scherp genoeg gespeeld, Zigo hield gemakkelijk stand en kwam bij een corner zelfs op 0-2,