10-10-2015 Sc ’t Zand F10 – Gudok F9 (4-3)

Bijna halverwege het seizoen zijn we vandaag aangekomen bij alweer de 5e wedstrijd.

Sarto is uit de poule gegaan omdat het verschil met de andere teams toch een beetje te groot was. Hierdoor zijn we nog met z'n 5-en.

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Gudok op het programma. Stipt om 10.00 uur ging het fluitsignaal voor de 1e helft en wat begonnen we fanatiek. Na 8 minuten werd duidelijk dat de tegenstander vandaag voor de 3 punten naar Sc 't Zand was afgereisd en werd er druk gezet voor onze goal. Daar werden we wat nerveus van en daar profiteerde de tegenstander van 0-1. Ondanks de goede inzet werd het ook nog 0-2. De resterende minuten van de 1e helft gingen gelijk op, maar we kregen niet echt goede kansen om dichterbij te komen. Één ding was wel duidelijk; Tijmen was vandaag in een bloedvorm. Door talloze reddingen, met gevaar voor eigen leven, wist hij diverse ballen knap te keren.

We weten nog steeds niet wat er in de bidons heeft gezeten maar de 2e helft werd er uit een andere vaatje getapt. In eens werden de duels gewonnen en stonden we meer op de helft van de tegenstander te spelen. De achterhoede bestaande uit Thierno, Roel, Faris en Sem kwamen vaker mee naar voren zodat we meer kansen kregen. Na voorbereidend werk van Tim en Sem kwam de bal voor de voeten van Thierno welke zonder na te denken uithaalde; 1-2. Na diverse kansen op de aansluitingstreffer kwam de bal ongelukkig bij een speler van Gudok terecht en werd de 1-3 genoteerd. Maar daar hadden we de afgelopen weken niet zo hard voor getraind... Met volle moed werden nieuwe aanvallen opgezet en na een corner knalde Quinten letterlijk de 2-3 hoog in de goal. We gingen door en na een geweldige redding van Tijmen schoot hij de bal naar voren in de voeten van Roel. Deze gaf de bal aan Quinten en vanaf de middellijn rende hij naar voren, passeerde een speler, de keeper en schoot uiteindelijk de 3-3 binnen. We roken de winst en Gudok kon alleen nog maar verdedigen. De aanvalslinie bestaande uit Louigiano, Tim, Quinten en Elmedin gingen nog iets verder naar voren spelen zodat we nog meer kansen kregen. Na voorbereidend werk van Tim, Roel, Faris en Thierno en met 2 minuten voor het eindsignaal schoof Sem de verdiende 4-3 binnen en werd de achterstand met de rust omgebogen naar een knappe winst partij. Wederom als team super hard gewerkt en vertrouwen gehouden in een goede afloop. Top boys! Quinten werd uitgeroepen tot speler van de week.

Volgende maand (07-11-2015) beginnen we aan de 2e helft van het seizoen met een uitwedstrijd bij Rijen om 08.30 uur. Tot die tijd blijven we lekker trainen om in ritme te blijven.