10-12-2016 OVC´26 J019 – Sc ´t Zand J019-5 (3-3)

VOOR DE J019-5 TEGEN DE 12 VAN OVC´26.  3-3,
Onze laatste wedstrijd van het jaar voor de J019-5,
Ovc´26 was onze tegenstander. Een team waar we eigenlijk niks van wisten.
De geruchten gingen dat ze alle wedstrijden net zoals wij met ruime cijfers gewonnen hadden.
Onderzoek bleek uit dat er geen A1 was alleen maar een A2 en bij onze J019-6 in de poule stonden. waarin ze 2de stonden.
Dus er klopte al iets niet, maar ja. dat is hun probleem niet het onze.
We moesten vandaag wel met een gehavend team aan de aftrap beginnen, want we hadden welgeteld 11 spelers en 1 geblesseerde bij ons.
Kai stond in de goal ipv ali, en kai keepte een puike wedstrijd,
De wedstrijd
Wat zal ik van deze wedstrijd zeggen. Beetje lastig want eigenlijk stonden we deze wedstrijd tegen 12 man te spelen.
De scheids kwam niet verder dan de middencirkel en floot werkelijk alles tegen ons. Zo zout had ik het nog nooit gevreten.
Ik denk dat hij welgeteld 5x in ons voordeel heeft gefloten en de rest puur voor OVC.
Toch speelden wij een goede  wedstrijd naar omstandigheden. Eigenlijk geen wissels (mitch heeft het 10 min volgehouden) en toch waren wij mijns inziens de voetballende ploeg
terwijl de tegenstanders het fysiek en met lange ballen moest doen. We kwamen wel op achterstand door even een foutje achterin1-0.
Na 10 minuten kregen we een van de spaarzame vrije trappen waarna Bob de bal in de 16 deponeerde. Een verdediger van de tegenstander wist daar wel raad mee en schoot de bal in het eigen netje 1-1.
Dit was ook de ruststand
de 2de helft.
Het werd mistiger en het kunstgrasveld werd gladder. De scheids ging nog minder lopen en ging nog meer voor zijn eigen ploeg fluiten.
Eigenlijk jammer want het was onderling best een sportieve wedstrijd maar de scheids maakte er een potje van.
Niet om dat hij op zich slecht floot maar alles was voor ovc. Ook deze 2de helft vielen er doelpunten.
Ovc kwam weer op voorsprong maar na een harde voorzet van joep kreeg milo zijn voet er tegenaan en maakte wederom de gelijkmaker 2-2.
We kwamen zelfs op voorsprong nadat Stijn na een corner de bal terug kreeg en de bal bij Milo op zijn hoofd deponeerde 2-3,
Dat we deze voorsprong niet vast zou kunnen houden was jammer. De jongens waren leeg en ovc kwam langszij 3-3,
Maar de scheids wilde meer voor ovc. Terwijl de leiding van beide teams al 3 tot 4 x hadden geroepen SCHEIDS AL 5 MINUTEN OVER TIJD, ging de scheids gewoon door.
Bijna 81/2 minuut liet hij doorspelen en floot toen toch maar  af.
3-3 was de eindstand. Een goed resultaat.