13-02-2016 RWB D3 – Sc ‘t Zand D10M (11-0)

Op deze zaterdag waren de weergoden ons beter gezind dan de vorige wedstrijd , nu was er een lekker zonnetje en een heldere lucht ideaal voetbal weer.

Dus vol goede moed gingen we naar Waalwijk toe samen met onze trouwe aanhang om tegen Rwb D3 te gaan spelen .
Na het beginsignaal werd het al gauw duidelijk dat we een tegenstander hadden die 2 maatjes te groot was voor ons en zoals de staf het zag hoorden zij niet in deze klasse thuis maar 1 of 2 klasse hoger.
Ook had Rwb een speler die zo groot was dat hij makkelijk een piek op een kerstboom kan zetten maar wij hebben Pleun die als opdracht mee kreeg niet van zijn zijde te wijken waar hij ook ging op het veld en dat werkte ook want als Pleun er aan kwam wist hij niet hoe gauw hij weg moest zijn.

Maar het was niet genoeg de meiden bleven tot de laatste minuut vechten er voor wat zeker een paar mooie aanvallen opleverde waar ze trots op kunnen zijn , de staf wel in ieder geval.
Na de wedstrijd werd er nog door de trainer gezegd tegen de meiden dat ze het goed gedaan hadden maar niets konden doen tegen deze overmacht.
Nu op naar de volgende wedstrijd die tegen Chaam D3 is en waar we nu zeker gaan voor de winst als het aan ons ligt.
Als laatste had de trainer nog iets raars , toen hij op Voetbal.nl keek wat de anderen teams gedaan hadden zag hij dat we boven aan stonden maar werd er al gauw op gewezen dat hij zijn telefoon op zijn kop hield.

Maar we zullen maar zo denken nu kunnen we alleen nog maar omhoog klimmen wat we ook zeker zullen gaan doen.

Als woman of the match werd gekozen Bridget

Staf D10m