13-02-2016 TSC C4 – Sc ’t Zand C3G (4-6)

Yes, gewonnen. 3 punten in the pocket

De C3 van sc 't Zand tegen TSC C4 uit in Oosterhout, koud weer, late afzeggingen.
Maar wel met z'n allen zin in lekker een potje ballen.

Eeeuh, wel even wennen in een andere opstelling als normaal. Nieuwe spelers, nieuwe tactiek.
We begonnen zeker niet sterk aan de wedstrijd maar toch kwamen we vrij snel op een 0-1 voorsprong door een snelle uitbraak om uiteindelijk door ons eigen spel met een 2-1 de rust in te gaan.... niet goed dus.

In de rust naar binnen in de super mooie kleedkamers, mooi afgewerkt, goed in de lak.
Ze toch maar verteld dat we hier zijn om te voetballen, dat we posities in het veld moeten houden, dat we alles moeten geven, elkaar zoeken in het veld..... etc etc wat iedere trainer zou roepen.

Goed gevoel weer het veld op, beginnen aan de tweede helft.... goede kans, helaas redding keeper.
Chips.. tegenaanval 3-1. Dat hadden we niet afgesproken.

Na een heel goede 20 minuten (wat we willen zien) mooie goals uit goed combinatie spel en een wat mindere laatste 10 minuten (verval in oude gewoontes, monden dicht, eigen spel!!!) en twee terechte penalty binnen geschoten door onze specialist een terechte uitslag 4-6.

Verslaggever: Alfred van de Loop