14-11-2015 Bavel D2 – Sc ’t Zand D3 (3-1)

De aftrap werd genomen door Bavel, de eerste minuten ging het spel heen en weer, maar diverse passes komen niet goed aan bij onze spelers. Een schot van Thomas word gekeerd door de keeper en niet veel later doet Finn hetzelfde bij een doelpoging van Bavel. Niet snel daarna vuurt Bavel weer op ons doel, maar Finn en daarna de paal zorgen voor rust. Eva passte de bal van rechts naar Sven die hem keurig over de keeper heen wipt, een 0-1 voorsprong van t Zand! Even later wordt een speler van Bavel geveld in een duel met Jasper, sportief spelen we de bal over de zijlijn. Door goed verdedigend werk weten we Bavel tegen te houden. Even later krijgt Jasper de bal voor de 2e keer tegen zijn hoofd en moet hij even bijkomen, dus wordt hij snel gewisseld. Vlak voor rust weet de aanvoerder van Bavel met een goed geplaatst afstandsschot de ruststand op 1-1- te brengen.

Na de rust krijgen we een corner tegen, maar de lat en een goed geplaatste tackel van Gijs redden ons. Even later probeert Mike over rechts door te breken, maar hij komt er niet door. Mo en Fleur worden goed verdedigt en hebben het lastig. Timo stop even later netjes de aanvoerder van Bavel maar we krijgen wel een vrije trap tegen. Dit gevaar is bekend en Finn kan er net niet bij met een 2-1 achterstand tot gevolg. Meteen na de aftrap neemt Bavel het over en krijgen we weer een afstandsschot van rechts om onze oren met een 3-1 stand op het scorebord. Sinan probeert er door te komen, maar dat lukt hem niet, we blijven aanvallen maar Gijs ziet zijn bal net over de kruising heen gaan. Een ingooi van Mike naar Fleur wordt keurig verlengt naar Thomas, maar de bal gaat langs de verkeerde kant van de baal. Even later doet Levi nog een poging maar de keeper stond op de juiste plaats en haalde de bal uit de lucht.

Guus probeerde met zijn verre uittrappen onze aanvallers te bereiken, maar Bavel zat er steeds goed tussen. Het lukte ons niet om de achterstand weg te werken. Ondanks de vele pogingen bleef de 3-1 stand op het bord staan totdat de scheids de wedstrijd affloot. Volgende week weer een poging! Dit keer gingen we niet naar huis met de 3 punten, maar wel met een volle buik aangezien zowel Thomas als Lucca trakteerde op chips omdat ze jarig waren.