16-01-2016 Sc ’t Zand D10M – Sc ’t Zand MC1 (1-2)(oef)

Na een paar weken niets te hebben gedaan door de winterstop , waren we in de eerste week van januari weer begonnen met trainen , waarom, nou gewoon omdat het kan!!
De meiden hebben dan ook goed getraind de afgelopen weken en werd het tijd om te kijken hoe het zou gaan tegen een ander team , en dat was de Mc1 van Sc T,zand deze keer .

Na de aftrap was het gelijk de Mc1 die druk zetten maar onze meiden lieten zien dat een D elftal zeker niet onder doet voor dan C elftal die een kop groter waren dan wij.
Maar het was de Mc1 die toch 30 minuten op onze helft speelde , alleen lukte het ze niet om door onze verdediging heen te breken want het stond als een huis en vochten als leeuwinnen dus daar mogen ze zeker trots op zijn de trainers in ieder geval wel.
Helaas lukte ze het toch om in de laatste 5 minuten 2 keer te scoren , jammer maar niet getreurd gingen we in de rust even terug naar de kleedkamer om weer warm te worden want het was erg koud brrrrr en ook de toeschouwers waren toe aan iets warms.

In de rust werd door de trainers het welbekende oppeppraatje gehouden en gingen we weer vol goede moed en warm weer het veld op en dat was dan ook gelijk te zien want de tweede helft was de D10m de betere , er werden goede combinaties gemaakt en werd er ook goed rond gespeeld wat dan ook beloond werd met een doelpunt door Monica .
Maar het was niet genoeg en de meiden gingen weer in de aanval en je voelde het tweede doelpunt in de lucht hangen maar vadertje tijd werkte ons tegen en was de eind stand 1-2 voor de Mc1 wat een verdiende overwinning was , maar waar iedereen het over eens dat een gelijk spel verdiend was voor de D10m.

Als Staf zijn we blij dat de D10m heeft laten zien dat het nooit op geeft en blijft vechten voor elke bal ,we zien dan ook uit en vol vertrouwen naar de nieuwe competitie die volgende week begint en waar we ook daar laten zien wie we zijn.