16-04-2016 Viola D2 – Sc ‘t Zand D10M (3-1)

Vandaag stond de wedstrijd tegen Viola D2 op het programma , en vol goede moed gingen we er naar toe omdat de meiden wisten waar het om ging en dat was punten mee naar Tilburg nemen .
Eenmaal daar aan gekomen was het omkleden en naar het veld toe voor de warming up en wat bleek het veld lag naast een begraafplaats , zou het een voorbode zijn !! we gingen er maar van uit van niet.
Toen deze keer de vrouw in het zwart , altijd leuk om een vrouwelijke scheidsrechter te hebben het veld op kwam werden de pasjes na gekeken maar ze kon het niet goed lezen zei ze want ze had haar bril niet op maar daar krijgen wel meer mensen last van dat je het niet meer zo goed ziet als je wat ouder wordt (incl de trainer )

Na het begin signaal werd al gauw duidelijk dat we hier niet gingen winnen want we hebben veel respect voor de leiding in het veld maar als die haar dag niet heeft dan voetbal je al gauw tegen 12 man en in de loop van de wedstrijd werd door de leiding in het veld een hoop dingen niet gezien en uit respect voor de leiding zullen we maar niet zeggen waar het om ging maar duidelijk was dat er gewonnen moest worden door Viola wat erg jammer is dat het op deze manier moest gaan.

Het goede aan de wedstrijd was wel dat de meiden goed gespeeld hebben ze deden er alles aan zeker aan de rechter kant waar Bridget en Rebecca elkaar goed vonden en daar ook de baas waren maar ook op de rest van het veld werd er gevochten als leeuwinnen maar tegen 12 is het lastig daarom is de uitslag niet echt zo als het hoorde en blijkt het maar weer dat niet altijd de betere spelende ploeg wint.
We hoorde in de rust dat als Viola wint zij friet zouden krijgen , en bij geen tegen doelpunt ook mayo erbij maar daar heeft Rosalie voor gezorgd dat het friet zonder werd .
In de kantine hoorde we nog wel dat de jongens van Viola tijdens het friet eten erg neer buigend waren over de meiden wat erg jammer is dat de staf daar niets aan deed wie weet wat er omgaat in zijn hoofd.
Wel moet ik zeggen dat er 1 speler was en dan ook echt de enige van Viola ,zijn naam weet ik niet maar hij had een bril op die zij dat we goed gespeeld hadden en dat was wederzijds voor deze speler en zeg ik dan ook respect jongen daar kunnen een hoop mensen van leren in het amateur voetbal.

Nu op naar de laatste competitie wedstrijd waar we lekker gaan voetballen en wie weet gebeurd er wel iets raars of bijzonders dus hopen we dat er veel mensen komen kijken.
Als woman of the match is gekozen Bridget

Staf D10m

D10M 20160416-3

D10M 20160416-2

D10M 20160416-1