16-09-2015 Sc ’t Zand C3G – TSV Gudok C8 (9-1)(B)

Onze verslaggever was vandaag afwezig, maar toch een verslag

Vandaag stond de 2e beker wedstrijd op het programma thuis tegen Tsv Gudok C8. Op papier een makkelijke tegenstander dat zijn meestal de moeilijkste wedstrijden.

We begonnen de wedstrijd sterk met goed verzorgd positiespel, Een mooie aanval opgebouwd vanuit het middenveld kwamen we al snel binnen 2 min op 1-0 door een doelpunt van Skip. Gudok was even het spoor bijster en de C3 zette flink druk op het doel met als resultaat dat we op 2-0 kwamen door een doelpunt van Esmee. We bleven voetballen en er werden goede aanvallen opgezet De 3-0 kwam van de schoen van Mustafa. De show was nog niet over want Gudok had een kleine doelman maar deze werd onderschat en hielt vele ballen eruit. Een vrije trap ter hoogte van de middellijn Toygun dacht van die wil ik nemen nam een aanloop de doelman wasgoed bezig maar deze had hij echt niet 4-0 Toygun De rust was voor sommige een lust konden ze even bijkomen

Alfred en Rob pepte de boys en one girl op voor de 2e helft Met als doel te blijven voetballen het overzicht te houden maar zeker met elkaar plezier te hebben en te blijven voetballen. Dat werd ook goed gedaan..

2e helft begonnen we wat slapjes maar maakt uiteindelijk toch de 5-0 door Ali. Door een inschatting fout en communicatie fout ( van fouten moet je leren ) werd het 5-1 niets te vrezen kan gebeuren leren er mee omgaan en leren van de fouten . We waren niet van slag en beleven voetballen ( minder als in de 1e helft ) creëerden we nog vele kansen……………….. Niet elke kans kan en gaat erin maar de trein was niet te stoppen Een goede aanval vanuit achter opgebouwd maakte Dennis de 6-1. We bleven druk zetten op het helft van Gudok maar ze kwamen er mondjesmaat uit om op ons doel te schieten, maar we lieten ons niet van ons patje afbrengen en gingen verder met de doelpunten machine

7-1 Ali
8-1 Mustafa
9-1 Dennis.

Al met al een leuke wedstrijd om naar te kijken met in de 2e helft minder goed positiespel maar wel met een aantal counters die er leuk uitzagen. Zaterdag de thuiswedstrijd tegen VOAB een taaie tegenstander en zullen alle zeilen aan dek moeten zetten om te winnen en zal het niet zo gemakkelijk gaan dan vandaag

Boys / Girls kortom een goede wedstrijd met veel leerpunten voor iedereen.