17-10-2015 OVV ’67 D2G – Sc ’t Zand D10M (4-0)

Vandaag stond de wedstrijd op het programma tegen de koploper en waar we met Isabelle in het doel door afwezigheid van Suzanne begonnen.
We wisten dat het niet makkelijk zou worden en daarom is er wedstrijd gericht getraind de afgelopen week.

Na het begin signaal gingen de meiden vol in de aanval en werd het voor Ovv67 lastig om aan de bal te kommen .
Ook werden er en paar mooie aanvallen opgezet maar helaas niet benut , en dat deed Ovv67 wel en daarom met rust 0-2 achterstand.
In de tweede helft ging het niet veel anders waar wij toch weer de betere waren maar weer net niet lukte en Ovv67 wel en scoorde zij nog 2 maal.

Na het eind signaal door de man in het zwart werden er handen geschud en kunnen de meiden trots zijn op het spel wat ze geleverd hebben , veel inzet vechtlust en mooie combinaties ga zo door meiden.
De woman of the match werd Isabelle door haar goede keepers werk.