19-03-2016 Sc ’t Zand B5 – Hilvaria B3 (6-0)

SC ´T ZAND B5 SPEELT ALLE FRUSTRATIES VAN ZICH EN WINT OVERTUIGEND,
SC ´T ZAND B5 – HILVARIA B3  6-0
Vandaag de wedstrijd tegen Hilvaria B3 uit Hilvarenbeek. Een team waar we in het bekertoernooi ook tegen hadden gespeeld. Toen een benauwde 5-4 overwinning voor ons.
Dat was een moeilijke wedstrijd toendertijd in Hilvarenbeek. Vandaag kwamen we ze tegen in de competitie. In verliespunten stonden we gelijk dus een leuke wedstrijd kon het worden.
Maar een uur voor aanvang kregen we te horen dat ons scheidsrechter weggeroepen werd en dus niet de wedstrijd kon leiden.
Marcel Verhoeven kwam ons te hulp en wilde wel fluiten.
MARCEL BEDANKT HIERVOOR
de wedstrijd dan
De 1ste helft
Binnen 1 minuut (59 sec) was het 1-0 voor ons. Rick kreeg de bal wilde de bal voor de goal leggen maar de verdedigers van Hilvaria werkten de bal zelf de goal in 1-0,
Volgens de leider van Hilvaria een kadootje voor ons. Dat werkte bevrijdend voor ons want kadootjes krijgen we graag natuurlijk.
Wat volgde was dat de B5 een van  de beste wedstrijden ging spelen van dit seizoen. Er werd vrolijk rondgetikt met veel diepgang en goede positiewisselingen.
Men had weer wat voor elkaar over. Er werd niet gemopperd op elkaar en de spelers complimenteerde elkaar. TOP WAS DAT.
De 2-0 kon dat ook niet uitblijven. Een op maat genomen vrije trap van Daverron belandde op het bolletje van Roy en daar wist hij wel raad mee 2-0,
Even werd er achterin de bal een keer niet goed weggewerkt maar toen stond onze Bas er met een mooie reflex kon hij de bal vlak voor de lijn wegwerken.
Een minuut of 7 voor rust gevolgd door de 3-0 door Kai die het nog eens dunnetjes overdeed en de bal met zijn hoofd na een corner van Stijn in de touwen werkte.
Een goede 1ste helft van de B5
ruststand 3-0,
De 2de helft.
Na de nodige complimenten gegeven te hebben in de rust hoopte we op ook zo´n 2de helft.
Het werd een kopie van de 1ste helft. Ook hierin waren we veel beter als de tegenstander. De leider van Hilvaria zei ook tegen mij. Ik heb eens geteld zei hij.
In de gehele wedstrijd tot nu toe is het ons niet gelukt om de bal minimaal 2x over te kunnen passen naar elkaar, terwijl jou team elkaar feilloos weet te vinden.
KIJK DAT IS NOG EENS EEN COMPLIMENTJE OF NIET!!!!
Maar het was ook zo, veel lukte wat tot nu toe dit seizoen niet lukte. Het publiek werd vermaakt en alle jongens werden positief toegejuicht.
Ook de 2de helft vielen de nodige doelpunten. Rick maakte de op een uitgekookte wijze de 4-0, mooi naar binnengedraait weg van de keeper.
De 5-0 kwam op naam van Roy. en het slotakkoord was voor ivo die weer eens vrolijk kon dribblen langs de achterlijn vandaag. Hij kreeg de bal op de 16 aangespeeld,
 liep met de bal breed waarna hij direkt en met een wegdraaiende bal was de keeper kansloos 6-0,